סובלת מפטריית הקנדידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובלת מפטריית הקנדידה
    אני 71
    05/10/2015

שלום רב,

לפני שנים אובחנה אצלי הקנדידה לאחר אין סוף טיפולים ובדיקות מעמיקות ופולשניות קבלתי את הפלוקונול 150 לטיפול ארוך ומקוטע יומיים הפסקה וכך כמה פעמים ואז זה חלף, לפני כשנתיים הפטרייה חזרה ובגדול, כאשר הגעתי לרופאת הנשים היא שוב נתנה לי את אותה התרופה אך 2 כדורים בלבד שכלל לא עזר וההפך הוא הנכון זה הפך ליותר גרוע יש לי פגיעות בציפורניים של הרגלים , יש לי פגיעה חיצונית בעור באזור איבר המין , חתכים וצריבה תמידית, יש לי גירודים בלתי נסבלים
    שאלתי היא האם התרופה אפקטיבית ? האם יש צורך להאריך את הטיפול בכדי לטפל בבעיה ? האם יש משהו אחר שעוזר נגד הפטרייה הארורה הזאת ? וכל זה בטיפול קונבנציונלי (רפואי) בעבר ניסיתי גם טיפולים אחרים , דיאטות, כדורים (מחנויות טבע) וכו' ,
    כאשר אני מחפשת טיפול בקנדידה מופיעים לי טיפולים אלטרנטיביים ודיאטות , אני רוצה פתרון רפואי שיסיים את המצב המציק הזה .
    תודה רבה מקווה לתשובה בהקדם
    אני 71

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סובלת מפטריית הקנדידה

הוספת תגובה

• סובלת מפטריית הקנדידה - תגובה

אילן ללבניקוב
    06/10/2015

שלום רב,

בעייתך מוכרת וידועה ומנסיוני העשיר עם הרבה מטופלים אכן ניתן לסייע לך לטפל בקנדידה על ידי תזונה נכונה(המונעת את התפתחותה בגוף) וצמחי מרפא ספיציפיים המסייעים רבות בטיפול בקנדידה ובמניעת חזרתה.

שבוע טוב והרבה בריאות,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו