שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    דרק
    31/10/2015

שלום נטלתי בעבר מספר פעמים כניסוי ותהיה עד 50 מג ריטלין רגיל בהדרגה ובהנחיית פסיכיאטר. דרך אגב אני בן 36 אבחנו אותי כסובל מהפרעת קשב וריכוז. ריטלין רגיל לא סייע לי ועדה אפקט הפוך. הפסיכיאטרית המליצה על ריטלין la ואם לא יעבוד קונצרטה. שכחתי לשאול אותה כמה פעמים צריך לקחת ריטלין לפ י שמסיקים אם זב עובד בכלל. לקחתי פעם אחת גלולה la 40 מג ועשה אותי לא מרוכז ואי שקט בשלב מסוים. האם פעם אחת זה מספיק להבין שזה לא עובד או זה עניין של מספר פעמים? כי ממה שהבנתי זה תרופה לצורך ולכן על פניו ניתן להבין שפעם אחת מספיק להבין אם להמשיך או לא. אותה השאלה גם לגבי קונצרטה 54 מ"ג שנטלתי יומיים ולא מרגיש שיפור אפילו קצת עייפות וחוסר ריכוז.
    אודה לתשובתך דרק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

אילן ללבניקוב
    08/11/2015

דרק שלום,

ככל הנראה דרוש זמן ממושך יותר במקרה שלך להשגת האפקט הדרוש אך יש להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול או החלפת התרופה, כיוון שיש להתאים את המינון לפי מצבו של המטופל,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו