אכילה לפני לקיחת תרופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילה לפני לקיחת תרופה
    נהרה
    08/11/2015

שלום,

לאחרונה שיניתי את התזונה שלי באופן דרמטי לתזונה שמבוססת בעיקר על אכילת פירות לאורך היום. מאז אני מתקשה למצוא את הזמן הנכון לקחת את התרופה שאני לוקחת כבר שנים אחרי ארוחת הבוקר, בגלל חשש שכמות האוכל שאכלתי לפני כן לא מספיקה, מכיוון שמושג ה"ארוחה" (במימדים הקונבנציונליים) כבר כמעט לא קיים. חשוב לציין שהתזונה הזו מיטיבה איתי מאוד באופן כללי ואני מאוד רוצה לשמור עליה.

האם אוכל בבקשה לקבל איזושהי המחשה לכמות המזון הדרושה בארוחה שמבוססת רק על פירות כדי לקחת אחריה תרופה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכילה לפני לקיחת תרופה

הוספת תגובה

• אכילה לפני לקיחת תרופה - תגובה

אילן ללבניקוב
    08/11/2015

נהרה שלום,

כאשר מדובר בתרופות הניתנות לאחר הארוחה בדרך כלל הכוונה לארוחה קטנה כגון 2 פירות\ יוגורט\ 2 ירקות\ כריך וכדומה. ישנן תרופות הדורשות ארוחה שומנית בכדי לאפשר ספיגה טובה יותר של החומר הפעיל ולכן יש להתאים את הארוחה לפי הכדור שנוטלים,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

נהרה
    08/11/2015

וואו, תודה רבה! חבל שלא הסבירו לי את זה לפני שנים! דווקא הרופאה שרשמה לי את התרופה לראשונה הדגישה: "ארוחה זה לא תפוח"... 2-3 תפוחים זה לא רחוק כל-כך. :-) תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו