שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אפרת
    26/11/2015

קיבלתי מהרופא מרשם של משחת טבע אלידל ... לפי בירור שעשיתי התרופה כן נכנסה לסל הבריאות ולכן אני רוצה לדעת למה צריך אישור מיוחד של קופת חולים לקנות את המשחה הזו במחיר מסובסד
    כלומר למרות שיש לי מרשם הנהלת קופת חולים לא אישרה לי לקנות את המשחה הזו במחיר מסובסד ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

יוסי מצקל
    26/11/2015

תרופת סל לא ניתנת אוטומטית. ההוראות לגבי אלידל הן:
    התרופה תינתן לטיפול ב-Atopic dermatitis העמידה לטיפול קודם בסטרואידים מקומיים.2. התחלת הטיפול בתכשיר תיעשה לפי אישור רופא מומחה ברפואת עור או אלרגיה ואימונולוגיה קלינית או ילדים או משפחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אפרת
    26/11/2015

המרשם שקיבלתי הוא מבית חולים רמבם ממוחה עור והקופת חולים שלי למרות זאת לא אישרה ... זה לא מספיק שמומחה מרמבם נותן מרשם? וטופלתי במשחות קודמות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

יוסי מצקל
    26/11/2015

אפרת יקרה
    אם מדובר באטופיק דרמטיטיס ואם טופלת קודם בסטרואידים אז הקופה צריכה לממן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו