טיפול משולש בחיידק הליקובקטר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול משולש בחיידק הליקובקטר
    לימור
    13/11/2016

שלום,
    קיבלתי טיפול משולש לחיידק הליקובקטר - מוקסיויט פורטה, קארין ולנטון. כיוון שאני נוטלת תרופה בשם ריתמקס להפרעות קצב וסרוקסט לחרדה, ביקשתי שיחליפו לי את הקארין מחשש לאינטרקציה בין התרופות והארכת מקטע QT בא.ק.ג. התרופה שקיבלתי במקום הינה פלג'יל. רציתי לשאול האם התרופה הנ"ל בטוחה לשימוש עם הריתמקס והסרוקסט או שגם היא גורמת לאותה תופעת לוואי מסוכנת? תודה על תשובתכם בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הליקובקטר

יוסי מצקל
    15/11/2016

לימור יקרה
    את צריכה לקבל אישור לטיפול מהרופא המטפל או מהקרדיולוג שלך. לכל תרופה יש תופעות לואי וכן ישנת תגובות בין התרופות השונות. ישנו סיכון גם במחלה והרופא אשר חשוף לתיקך הרפואי צריך לקחת את ההחלטה הטובה ביותר. במקרה שלך תשובה אינטרנטית איננה הפתרון המיטבי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצתי עם קרדיולוג ורופא גסטרו ורופא משפחה

לימור
    15/11/2016

וכולם אמרו לקחת את שלוש התרופות אפילו נתנו לי קארין אבל אני נורא פוחדת אז מה עושים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוחדת

יוסי מצקל
    15/11/2016

יקירתי
    קטונתי, שלושת הרופאים החליטו, לא אני שאומר אחרת.יש מקום לנסות אולי טיפול טבעי בהליקובקטר, לדעתי יקה להחליף טיפול תרופתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי את לדעתך מה?

לימור
    15/11/2016

וואו תודה על התשובה המהירה.
    לא הבנתי את המשפט "לדעתי יקה להחליף טיפול תרופתי."

טיפול טבעי יכול לעזור? אני האמת ניסיתי טיפול טבעי אבל לא ממש הקפדתי בזה. אומרים ששמן אורגנו פראי זה כמו אנטיביוטעקה רק טבעי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו