אופן מריחת משחת פונגיקאר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אופן מריחת משחת פונגיקאר
    שירי
    21/12/2016

שלום,
    יש לי פטרייה בנרתיק והרופאה אמרה לי להשתמש בפונגיקאר בשילוב עם נרות ווגינליים.
    המשחה לשימוש חיצוני בלבד- עליי למרוח אותה על השפתיים החיצוניות בלבד? או על כל האזורים המגרדים (שפתיים פנימיות, אזור הדגדגן) כל עוד אין החדרה של הקרם?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אופן מריחת משחת פונגיקאר

הוספת תגובה

• פונגיקאר

יוסי מצקל
    21/12/2016

יש למרוח על כל האזור המגרד.
    זה לא שימוש פנימי.
    במקביל אמליץ לך להשתמש בפלורה פלוס של מולטיג'ין אחת ליום
    במשך 5 ימים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שירי
    21/12/2016

אני כרגע משתמשת ב-2 משחות ל2 פטריות במקומות שונים, פרוביוטיקה פעמיים ביום ונרות, האם זה לא יותר מידי יחד עם הפלורה פלוס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטריה

יוסי מצקל
    21/12/2016

שירי יקרה
    הסיכוי שנטילת פרוביוטיקה דרך הפה תגיע לנרתיק נמוכה. הסטטיסטיקה מדברת על 5-10% לכל היותר.
    כדי לא להעמיס עלייך יותר מדי, אני מציע לך להשתמש בפלורה פלוס מיד עם גמר הטיפול שלושה ימים ואח"כ עוד פעמיים נוספות כל שלושה ימים. פלורה פלוס תעזור לשקם את הפלורה הטבעית ולמנוע זיהום חוזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

שירי
    22/12/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו