כדורים נגד כאבים עזים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורים נגד כאבים עזים
    ליאת
    23/04/2017

שלום רב,אמי בת השמונים סובלת משני שברים בחוליות הגב.
    היא מקבלת פרקוסט לכאבים אך זה גורם לה לדיכאון וחרדות וחוסר תיאבון.רציתי לדעת איך אפשר לעשות גמילה ולהעביר אותה לטרמדקס.איזה מקסימום מינון אפשר לקחת לכאבים עזים.כמו כן איך מתבצע התהליך של לקבל קנאביס רפואי בשמן.תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורים נגד כאבים עזים

הוספת תגובה

• כאבים

יוסי מצקל
    28/04/2017

ליאת שלום רב
    ישנם היום רופאים ומחלקות המטפלים בכאב, הייתי ממליץ לך לפנות בראשונה למומחה לכאבים. הוא יוכל לענות על כל שאלותייך , ולהסביר לך אם מקרה זה מתאים למריחואנה רפואית . במקרה וכן יפנה אותך לאחד מהרופאים הרשאים לרשום מרשם למריחואנה רפואית ולהעביר אותו לקבלת אישור במשרד הבריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דר' ועוד משהו

ליאת
    28/04/2017

תודה דר'.בכדי להתקבל למרפאת כאב או לראומטולוג לוקח לפחות 8-12 חודשים.
    היא לא יכולה לסבול יותר...בגלל זה אני רוצה שתכוון אותי לאיזה כדור יהיה אפשר להחליף את הפרקוסט ואז האורטופד ירשום לה.כל הרופאים שהלכה אליהם מפנים למרפאת כאב.
    אני חסרת אונים.
    תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו