מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טרום סרטן העור בפניםמרילה30/12/2017
טרום סרטן העור במצח אני בת 44 רופא רשם לי קרם אפודיקס 5 מג ללא הסבר אני סובל מ תופעות לוואי קשות מאוד מבקשת הסבר אלמנטרי מה משמעות טיפול ב קרם? אאם זה טיפול כימותרפיי? יש מקום לטיפול אחר הקרם מאוד עובד קשה אני סובלת מחום ו חולשה רבה לא מסוגלת לעבוד מה קורה אחרי טיפול באפודיקס האם אני זקוקה לטיפולים נוספים אני לא מסתפקת בדיאגנוזה אחד אינני מכירה רופאים מומחים בנושא סרטן העור מבקשת בכל לשון בבקשה נימוק והסבר קשור למחלה בעבר הלכתי למכונות שיזוף מספר פעמים יכול להיות ישנם אפקטים למכלה? עד היום אני מורידה נקודות חן מצביעות סיכון יש קשר? למכלה נוכחית? אחרי שימוש בקרם המצח שלי קיבל כוויות קשות רופא בינתיים הפסיק את הטיפול ו אני מקבלת קרם הרגעה למשך שבועיים אחר כך אני אמורה להמשיך ולחזור לקרם טיפולי מאוד אגרסיבי וכואב מבקשת הסבר וטיפול מתאים ביותר למחלה במידה ו אבחנה נכונה ? האם קיימים טיפולים אחרים טרום סרטן העור? כמה זמן לוקח הטיפול? מה קורה אחרי טיפול בקרם? האם אצטרך לעבור טיפולים כירורגיים ? מבקשת לדעת לעומק משפחתי חרדה מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרום סרטן העור
יוסי מצקל31/12/2017ישנן דרכים להסיר נגעי עור. או דרך כירורגית, או בעזרת משחה כמו אפודיקס אשרמטפלת ומסירה. אם יש לך תופעות לואי יש לפנות לרופא המטפל, גם לגבי חומרת המקרה והמשך טיפול יש לפנות לרופא המטפל. אם אינך מקבלת ממנו תשובות, אנא פני לחוות דעת נוספת אצל רופא עור מומחה, לכל קופה יש רשימות רופאים משלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?