דקטרין אורל גל לפטריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דקטרין אורל גל לפטריה
    בוקי
    18/01/2018

שלום לכם בן 54 מאובחן בפיברומאלגיה 10 שנים מעי רגיז 17 שנה.
    מזה שבועים עם כאבי גרון משטח גרון תקין רופאה לפני משטח טענה שיש תפליט .כיוון שלא עבר ומשטח שלילי לא רציתי לקחת סתם אניטביוטיקה הייתי אצל אף אוזן גרון לטענתו לא רואה תפליטים אבל רואה פטריה בלוע נתן טיפול שלוש פעמים ביום לגרגר קורדיסוטל ולקחת דקטרין אורל ג'ל.

לא ממש הבנתי ממנו איך אני אמור לגרום לזה להגיע ללוע נדמה שדבר על חצי דקה בפה ואז לבלוע .גם הרוקחת למרות ששאלתי שוב לא לגמרי הייתה סגורה על זה הם רגילים שיש בחלל הפה ואז אומרים למרוח אך אצלי זה בלוע לא נראה שאופצית המריחה רלונטית.

אשמח תשובתכם המהירה צריך עוד שעה לקחת פעםם ראשונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דקטרין אורל גל לפטריה

הוספת תגובה

• בוקי שלום

יוסי מצקל
    18/01/2018

היית אצל 2 רופאים אשר הגיעו למסקנות שונות על סיבת כאבי הגרון.
    לפני הבנה כיצד לטפל בפטריה צריך לוודא כי אכן מדובר בפטריה.
    אם אכן יש פטריה דקטרין אוראל ג'ל הינה תשובה נאותה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דקטרין אורל גל לפטריה

בוקי
    19/01/2018

רק שפספסת את השאלה איך אני אמור לקחת את הגל עם הבעיה בגרון עצמו בלוע ובאזור השקדים לא בחלל הפה.
    תתאר לי איך מבצע זאת.

זה רופא אף אוזן גרון הוא לא אמור להבין יותר מרופאת משפחה בגרון?

מעבר לזה שיכול להיות שכשהיית אצלה הייתה דלקת חידקית למרות שמשטח שלילי ועברו שבועים והחידק עבר ולכן הוא לא רואה.
    אשמח התיחסותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו