אנטיביוטיקה דוקסילין בזמן הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנטיביוטיקה דוקסילין בזמן הריון
    אורית
    01/08/2018

שלום. גיליתי שאני בהריון ולקחתי במקביל אנטיביוטיקה דוקסילין.. הרופא נשים שלי בחופשה ואין לי את מי לשאול. מפחדת שזה עשה נזק לעובר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דוקסילין בהריון

יוסי מצקל
    01/08/2018

השימוש בדוקסילין בזמן הריון אסור. אין צורך ברופא נשים. את יכולה לפנות לרופא המשפחה. הוראות אלו רשומות בעלון של היצרן ואושרו על ידי משרד הבריאות. יחד עם זה ברפואה מקובל להתייחס לשימוש בדוקסילין ב-18 שבועות ראשונים של ההריון כבטוחים . אחרי כן לא מומלץ כי יש פגיע בהתפתחות השניים והעצמות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוקסילין בהריון

יוסי מצקל
    01/08/2018

השימוש בתרופה בזמן הריון אסור הדבר מופיע בעלון היצרן שאושר על ידי משרד הבריאות. יחד עם זה מקובלת בעולם התפישה כי ב18 שבועות ראשונים השימוש בטוח. לאחר מכן עלולה להיות פגיעה בשיניים ובהתפתחות העצמות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו