לוסטרל ודופק האם תקין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לוסטרל ודופק האם תקין
    מורן
    21/11/2018

בס"ד
    היי דוק
    בת 33 בריאה בדרך כלל.יום שבת האחרון הייתי בטרם עשיתי א.ק.ג וטרופונין בגלל התקף חרדה יצא תקין ברוך השם.לפניי 4 שנים עשיתי אקו לב מבחן מאמץ והולטר תקינים.

ביום ראשון האחרון התחלתי לוסטרל 50 מלגרם.
    אבל בשבוע הראשון התחלתי ברבע כדור לפי המלצת הפסיכיאטר.
    אתמול היה לי בישיבה ובשכיבה דופק 60.הייתי בבית כל היום.אבל שהייתי בעמידה היה לי 75-80 זה נשמע תקין?
    אני רגילה לדופק מהיר בגלל החרדות בגלל זה נשמע מוזר לי.
    מעט תופעות לוואי קצת עייפות,בחילות,ונדודי שינה.
    בנוסף מאז ומתמיד יש לי גל t הפוך בl3 תמיד הרופאים אמרו שזה תקין שזה חלק מהא.ק.ג שלי.

שאלה נוספת האם הכדור יכול לפגוע לי בלב אני נרא פוחדת.אבל חייבת טפיול תרופתי כי אני בחרדות 20 שנה.עד שהסכמתי לקחת..אמרו לי שדווקא לוסטרל הכי נמוך יכול לפגוע בגלי qt

תודה רבה בברכה
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לוסטרל ודופק האם תקין

הוספת תגובה

• דופק

יוסי מצקל
    21/11/2018

מורן שלום. הדופק שלך תקין. לגבי כל השאר, את במעקב רפואי, לא ניתן לאבחן וליעץ ללא מידע מלא, כך שכל תשובה לא תהיה מלאה. מציע לך לפנות ליעוץ לקרדיולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לוסטרל ודופק....................

מורן
    21/11/2018

תודה רבה דוקטור על המענה.
    אני במעקב רופא משפחה.אין צורל במעכב קרדיולוג הייתי אצל קרדיולוג ואמר שאין שום בעיה לבבית ברוך השם.
    אז רק שאלתי אותך לגביי הדופק ושאלתי את רופא המשםחה ואמר שגם זה תקין הדופק שציינתי פה.

תודה רבה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו