שפשפת בפין גירודים בעור האשכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפשפת בפין גירודים בעור האשכים
    מאיר
    13/05/2019

יש לי גירודים באשכים הרופא נתן לי קומאגיס קרם הייתי רוצה לדעת האם זה עוזר גם לעור של האשכים כי לפי מה שהבנתי זה משחה לשפשפת בעור הרופא נתן לי חבילה אחת שכתוב עליה במדבקה 1x2 במשך 7 ימים אשמח לקבל עזרה באיזה אופן לשים את המשחה מתי והאם הרופא לא הונה כשהביא לי משחה לעור רגיל האם היא אמורה לעזור לשפשפת גם בעור של האשכים וגם האם זה המינון הנכון ובאיזה אופן להשתמש בדיוק אשמח לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קומאגיס

יוסי מצקל
    13/05/2019

המשחה מיועדת לטיפול בדלקת שמלווה בפטריה ומגיבה לסטרואידים. הרופא כנראה החליט שזה מה שמתאים לבעיה שלך. הרופא בדק אותך , נתן לך תרופה וקבע מינון מתאים. אם אינך סומך על הרופא פנה לחוות דעת נוספת. באיזה אופן להשתמש? ההוראות שקיבלת הן למרוח פעמיים ביום והם רשומים על התוית. איך למרוח? עם האצבע. עור רגיל? העור על האשכים הוא עור רגיל. האם הרופא הונה אותך? נראה לי שאינך מבין את פרוש המילה הונאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו