פלוכנול לא עוזר- בירור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלוכנול לא עוזר- בירור
    אוסי
    03/06/2019

יש לי קנדידה קיבלתי פלוכנול רצוף לכמה ימים ואז אחד לכל שבוע וזה לא עוזר. יש עוד משהו שאפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלוכנול לא עוזר- בירור

הוספת תגובה

• קנדידה

יוסי מצקל
    03/06/2019

אוסי שלום
    אני מניח שמדובר בזיהום ואגינלי. לעיתים כאשר מדובר בזיהום בנרתיק הזיהום הינו מעורב, גם פטריתי וגם חיידקי. הטיפול נגד פטריה שקיבלת יתכן שפתר את בעיית הפטריה אולם אז המשיכו להתרבות החיידקים והבעיה לא נפתרה. יתכן גם כי מדובר בקנדידה עמידה יותר ( כמו קנדידה גלברתה) אשר קשה יותר לחסל. קודם יש לבדוק באיזה זיהום מדובר ורק אז להתאים לו את הטיפול. רצוי מאוד לקחת פרוביוטיקה גם דרך הפה וגם נרתיקית. החיידקים הפרוביוטיים עוזרים לחסל את הזיהומים וגם מונעים אותם. אם היית מספקת יותר פרטים הייתי יכול ליעץ יותר במדויק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קנדידה אלביקנס

אוסי
    03/06/2019

תודה תודה על התגובה ..כתוב קנדידה אלבקינס או משהו כזה ...יכול להיות שזה גם משהו אחר נדבקצי אצל כמה רופאים ואין תשובה זה כבר כואב .. יש אפשרות להגיע אליך ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו