החמרה תחת טיפול באנפרניל - האם סביר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החמרה תחת טיפול באנפרניל - האם סביר?
    רעות
    03/02/2020

נמצאת באשפוז יום עקב דה ריאליזציה וחרדות קשות.לפני כחודש התחלתי טיפול באנאפרניל שעלה בהדרגה ל150 מ"ג. בשבוע האחרון חלה החמרה קשה במצבי בחרדה עם קוצר נשימה קשב בעיקר וגם בדיכאון והוחלט להוסיף לי קלונקס במינון של 0.5 שלוש פעם ביום.
    האם שילוב זה בטוח ומקובל? מתי אמור להשפיע האנפרניל? חוששת מהתמכרות לכדורי הרגעה, הם ניתנו לי לתקופה עד שהאנפניל יחל להשפיע.
    כמו כן האם סביר שתופענה מחשבות אובדניות והחמרה בחרדה בשלב זה של הטיפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אנפרניל

יוסי מצקל
    03/02/2020

אנפרניל עלול להגביר את תחושות החרדה בתחילת הטיפול. כמו שאת כותבת קלונקס ניתן לך לתקופה זו עד שהאנפרניל יתחיל להשפיע. לפי מידע מהיצרן תופעה זו נעלמת לאחר כשבועיים.
    התמכרות לתרופות הרגעה לא יכולה להיווצר בתקופה של שבועיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החמרה תחת טיפול באנפרניל- האם סביר?

רעות
    03/02/2020

התחלתי עם האנפרניל לפני חודש וחצי. בהתחלה דווקא הרגשתי טוב ואז חלה החמרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול באנפרניל

יוסי מצקל
    03/02/2020

הכל סביר, מכיוון שאת במעקב רפואי שוטף באישפוז יום, והרופאים מודעים למצב, נהגי לפי הוראותיהם, או פני לרופא מומחה עם כל התיק הרפואי לקבלת חוות דעת נוספת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החמרה תחת טיפול באנפרניל- האם סביר?

רעות
    03/02/2020

הרופא שלי הוא ד"ר טלמון. נמצאת במעקב אינטנסיבי .
    עוד חודש אהיה במצב טוב יותר? מהו הזמן הנדרש להטבה מלאה? המינון שאני לוקחת הוא 150 מג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו