טיפול תרופתי בלחץ דם - המלצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול תרופתי בלחץ דם - המלצות
    אנה
    19/02/2020

אני בת 52 לחץ דם שלי בבוקר 137/83 במדידה שניה.בערב לפני שינה 137/76.לפני כמה ימים חזרתי הביתה מעבודה ,נהגתי.לכ חיכיתי וישר מדדתי לחץ דם יצא 150 בסיסטולי.הלכתי לרופאת משפחה והיא אמרה שכאשר מדדים 140 או 145 בסיסטולי אני צריכה להתחיל טיפול תרופתי.רשמה לי אנאלודקס 5 מג.אני החלטתי שאני לא רוצה לשתות .גם תופעות לוואי מפחידות כמו שבץ,התקף לב,אי ספיקת כליות,פגיעה בכבד.שאלה שלי מתי יודעים וממליצים להתחיל טיפול תרופתי קבוע להורדה של לחץ דם. חשוב לציין שאין מחלות רקע
    בעבר עשיתי בדיקות אצל קרדיולוג.הכל הי תקין.בדקתי גם עיניים.רופא אמרה שאם אני לא אתחיל לשתות כדורים אז הלב יכול להיפגע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניטור לחץ דם

פרופ` אליעזר קליינמן
    19/02/2020

לחץ הדם שלך הוא לכל היותר גבולי וככל הנראה אין צורך בטיפול. בכל זאת כדאי לבקש מהרופא המטפל הפניה לניטור (הולטר) לחץ דם ליממה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ דם

יוסי מצקל
    19/02/2020

אנה יקרה
    אם מדובר בפעם אחת לא צריך להבהל אך צריך לעקוב. קבלי את ההמלצה של פרופסור קליימן להולטר, בנוסף בדקי פעמיים ביום את לחץ הדם. אם יופיעו קפיצות באופן תכוף רצוי לטפל. נסי גם לשפר את התזונה ( להפחית מלח ועוד)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו