ערמונית כרונית קסטרל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ערמונית כרונית קסטרל
    לירן מלכה
    24/08/2021

היי, אני בן 42 ובחצי שנה האחרונה סובל מדלקת ערמונית כרונית עד עכשיו לקחתי פרמיקסון וללא שיפור משמעותי בתדירות מתן השתן (במיוחד בלילה) לפני כיומיים קיבלתי מהרופא אורולוג קסטרל 5מג בתור התחלה וביומיים שאני לוקח אותו לפני השינה אני מרגיש עייפות מוגברת ותחושה של חולשה בגוף במשך כל היום למחרת. האם זה טבעי וכמה זמן לוקח להתרגל לתרופה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ערמונית כרונית קסטרל

הוספת תגובה

• קסטרל

יוסי מצקל
    24/08/2021

זו עלולה להיות תופעת לואי של התרופה. יתכן שתחלוף ויתכן שלא ותאלץ להחליף טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

לירן
    24/08/2021

קודם כל תודה על המענה המהיר, שנית כמה זמן זדה לגיטימי עד שתופעת הלוואי אמורה לחלוף ובאיזה שלב לפנות לרופא לתרופה אחרת ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קסטרל

יוסי מצקל
    24/08/2021

אי אפשר לדעת כמה זמן ואי אפשר לדעת אם בכלל תחלוף. יש להתייעץ עם הרופא המטפל במידה וזה מאוד מפריע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו