כולסטרול: פרבליפ או ליפיטור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כולסטרול: פרבליפ או ליפיטור
    יובל
    22/07/2008

האם יש תרופה עדיפה? שתי התרופות מאושרות לי בקופ"ח ועולות אותו מחיר. איזו כדאי לקחת? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כולסטרול

ניצן פרימור
    22/07/2008

בועז
    בד"כ ההשפעה ותופעות הלוואי אינדיבידואליות. אישית הייתי מעדיף את ה- LIPITOR בהיותה תרופת מקור בעוד הפרבליפ תכשיר גנרי.
    ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פראווה, ליפיטור וסימווה

אלי
    04/08/2008

שלום לרוקח, האם יש הבדלים בין יעילותם, בטיחותם ותופעות הלוואי של שלושת הנ"ל? מהם? אלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופות לכולסטרול.

אילן ללבניקוב
    12/08/2008

איל שלום,
    השאלות ששאלת הן מורכבות ובעיקר מאוד אישיות כיוון שעל כל בן אדם הן יכולות להשפיע בצורה שונה. לדוגמא לקוחה שלי טוענת שהסימבסטטין לא גורם לה לתופעות לוואי ולקוח אחר מתלונן על כאבי שרירים עזים. כך שרק הנסיון יכול ללמדנו יותר על תופעות הלוואי.

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו