רדוקטיל וריטלין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רדוקטיל וריטלין
    נילי
    29/07/2008

אני מאובחנת כסובלת מ-A.D.D. ונעזרת בריטלין 10 מ"ג בתקופות מבחנים בלבד. אני רוצה להתחיל להשתמש בכדורי רדוקטיל 15 מ"ג במטרה להוריד במשקל. האם מותר לקחת את שני הכדורים הנ"ל ביחד? יש לציין שהתקופה בה אני אמורה להשתמש בשני הכדורים היא בערך כחודש ולאחר מכן, בהנחה שגופי אכן יגיב לכדור הרדוקטיל אני אמשיך לקחת רק אותו בלבד. האם ניתן לשלב את שני הכדורים יחד??? תודה רבה מראש על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רדוקטיל וריטלין

הוספת תגובה

• לדרומית

ניצן פרימור
    30/07/2008

.
    תיתכן השפעה דרמטית על לחץ הדם ולא כדאי להסתכן. המתיני עד לאחר הבחינות...
    ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מקצועית אבל בעלת ניסיון

דרומית גם
    30/07/2008

אני ADHD ומטופלת בקונצרטה ורטלין וגם כן לפני כחודשיים התחלתי לבדוק האם ניתן לשלב והתשובות היו לכאן ולכאן מרמה של מסוכן עד כדי מוות ועד לאפשרי .. והלכתי לאיבוד אחרי ברורים רבים וקבלת אישור מהרופא ובפיקוחו התחלתי אז ככה אני עדיין חיה ): במיוחד בהתחלה חויתי (אולי זה רק מהרדוקטיל לא ברור לי) לחצ בחזה באזור הלב כשהייתי עושה מאמץ גופני כשהתאמנתי בספורט כהרגלי וזה הציק אך הרפתי ונכון להיום אני נוטלת את שתיהן יחד וזה בסדר גמור , מה שכן אני לא חושבת שהרדוקטיל כ"כ משפיע עליי כמו על הרבה אנשים כך שגם המטרה לא ממש הושגה במאה אחוז בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול אלטרנטיבי

אילן ללבניקוב
    31/07/2008

שלום רב,

הייתי ממליץ לך לנסות צמחי מרפא מאחר ויש לי נסיון רב עם הרבה מטופלים והתוצאות מצויינות ומהירות.
    תוכלי לקרוא באתר www.medicalherbs.co.il על צמח המאקה לשיפור הזכרון, הריכוז ויכולות החשיבה של המוח בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי.
    כמו כן ניתן לשלב לך פורמולה מיוחדת להרזייה על בסיס טבעי על ידי ייעוץ נטורופטי מתאים,

שבת נהדרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו