לאילן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאילן
    אפרת
    06/09/2008

פניתי אליך על מנת להגמל מכדורים נוגדי דיכאון שאני לוקחת וגורמים לי לתופעות לואי בלתי נסבלות. אתה המלצת לי לקחת אנרג'י מאקה ובמקביל להוריד ממינון התרופות ולפנות לרופא. לקחתי לשלושה ימים שרכן עזר ברמת האנרגיה לגוף אבל גרם לי לצביטותולכאבים בלב, ברגע שהפסקתי את השימוש בהם 24 שעות אחרי הפסיקו הכאבים. פניתי לרופאה והיא לאחר צ'יטוט באינטרנט אמרה לא לקחת כי זה כמו סם ממריץ אבקש את דעתך בכך והאם התרופה מאושרת ע"י משרד הבריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאילן

הוספת תגובה

• תשובה מקצועית.

אילן ללבניקוב
    07/09/2008

אפרת שלום,
    ראשית כל צמח המאקה ידוע בשימוש הרפואה הטבעית כבר עשרות שנים ברחבי העולם, רופאים רבים ממליצים עליו ואוניברסיטאות מכובדות מפרסמות מחקרים מקצועיים על הצמח במגזינים מקצועיים.
    לא ברור לי מהיכן הגיעה הרופאה לכך שמדובר בסם ממריץ, ככל הנראה מחוסר ידע בנושא צמחי מרפא. אשמח להפנות אותה למחקרים מקצועיים בנושא.
    אין לצמח כל תופעות לוואי ויתרונו בכך שהוא אינו גורם ללחץ דם גבוה וגם חולי לב יכולים לקחתו בצורה בטוחה לשימוש.
    כמובן שיש לצמח אישור של משרד הבריאות.
    אני ציינתי בייעוץ שיש להיוועץ ברופא כאשר רוצים להוריד את מינון התרופות ואין לעשות זאת על דעת עצמית אלא בייעוץ מקצועי, ייתכן ובמקרה שלך יש לך רגישות לצמח אולם זה נדיר למדי.

אשמח לייעץ לך באופן אישי,

שבוע טוב ובריא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו