כדור הרזיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדור הרזיה
    איריס
    09/09/2008

דר שלום ברצוני לדעת על הכדור רזין אם יש לא אישור ממשרד הבריאות ואם מומלץ לקחת אותו יש לי ל.ד. גבולי 140.90 תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדור הרזיה

הוספת תגובה

• רזין

אילן ללבניקוב
    11/09/2008

איריס שלום רב,

רזין (Phentermine) הוא תרופה המשפיעה על מערכת העצבים המרכזית, וגורמת לירידה בתיאבון. היא מותרת לשימוש קצר טווח - עד 12 שבועות בלבד.

בין תופעות הלוואי של התרופה ניתן למנות עליה בלחץ הדם והדופק, הפרעות בשינה, סחרחורות, כאבי ראש ועצבנות. היא עשויה לגרום לשינוי ביצר המיני, לפריחה, לבחילה, עצירות ושלשולים ולעיתים לטשטוש ראיה ולרעד.
    דווחו מספר מקרים של Primary pulmonary hypertension - מחלה ריאתית מסוכנת, עקב שימוש בתרופה.

אין להשתמש בתרופה במקרים של הפרעות ריכוז וקשב, סוכרת, שימוש בסמים, גלאוקומה, מחלת לב, יתר לחץ דם ופעילות יתר של בלוטת התריס.

בזמן השימוש בתרופה כדאי להגביל צריכה של משקאות ומאכלים המכילים קפאין (קפה, תה, קולה) ושוקולד. כמו כן, יש להשתמש באמצעי מניעה - כי התרופה עשויה לגרום נזק לעובר.

אני ממליצה לך לפנות אל רופא המשפחה שלך, כדי שיהיה מעורב בטיפול, ויוכל לסייע לך במקרה שאת נתקלת בבעיות.

שבת נהדרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה לגביי רזין

צריכה עזרה
    09/10/2009

לפניי כשנה התחלתי לקחת רדוקטיל
    לאחר שלקחתתי במשך שבועיים את התרופה
    קיבלתי כאבים בחזה וממש הרגשתי נורא
    זרקתי את החבילה ולא נגעתי בכדורים המשך חצי שנה ירדתי 7 קילו ללא הכדורים
    התאבון פשוט נעלם לי ההרגשה הייתה כמו שלקחתי את הכדוירם
    היום לאחר שהעלתי 8 קילו ואני מרגישה שאין לי שליטה באכילה שלי
    קניתי את כדורי רזין אני מטר 57 ושוקלת59
    רוצה לרדת בחזרה למשקל שלי
    האם כדאי לקחת?
    מפחדת שלא יהיה תופעות שוב מכיוון שיש לי בעיה בקצב הלב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה.

אילן ללבניקוב
    11/10/2009

שלום רב,
    כפי שציינתי בתשובתי אני תמיד ממליץ לפנות ליעוץ אצל הרופא המטפל המכיר אותך טוב יותר מכל איש מקצוע אחר בתחום כשמדובר בתרופות כאלו עם תופעות לוואי על מערכת העצבים המרכזית. כמו כן,ניתן ומומלץ לעשות שינוי תזונתי ולשלב צמחי מרפא אשר מטפלים בצורה טבעית וללא תופעות לוואי,
    שבוע נפלא ובריא,
    אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו