נשירת שיער בעקבות נורמלול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער בעקבות נורמלול
    שוש
    21/10/2008

הכדורים שאני לוקחת ביום-יום : נורמלול (להורדת הדופק), דיואבן , אומפרדקס, גלוקורייט, אספירין ובערב פרבליפ 20 ופעם בשבוע פוסאלן. הרופאה נתנה לי את איקאפרס 240 לפי מה שאני מבינה אסור לקחת עבור מי שנוטל אספירין (עבור נסיגת חניכיים). רופאת עור אמרה לי לא לקחת שום דבר ממשפחת החוסמי-בטא. מה המלצתכם לתרופה עבור הורדת הדופק וע"י כך למנוע נשירת שיער?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לשוש

ניצן פרימור
    21/10/2008

שאלתך לא לגמרי ברורה (מה הקשר לנסיגת חניכיים?) בכל אופן מההתרשמות משאלתך, עשי כמצוות הרופא הפנימי, הנשירה לא בטוח שנגרמת מהנורמלול.
    לגבי הנשירה נסי להוסיף לתזונתך סידן בכדורים רצוי 2 ביום (דברי על כך עם הרופאה המטפלת שרושמת פוסאלן) לנטילה כל בוקר. כמו כן מומלץ ליטול כדורי אבץ (זינקול) בצהריים ומגנזיום (אנטי-לג-קרמפס) בלילה לפני השינה. כל התכשירים הם תוספי תזונה פשוטים וזולים המצויים בכל קופות החולים ושישפיעו לטובה על בריאותך ונראה שאת נמצאת בחסר שלהם ולכן נגרמת הנשירה.
    באם את סובלת מנסיגת חניכיים ומרגישות חום קור בשיניים - רכשי משחת שיניים בשם VICCO. צחצוח יום יומי יעלים את התופעה ממש בשימוש הראשון.
    אני לרשותך בכל שאלה
    חג שמח
    ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו