מיקרופירין0.75

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיקרופירין0.75
    לאה
    25/01/2009

שלום לפורום עקב בעיה בכלי דם נירשם לי מיקרופירין 0.75 על הכדור ה1 התחלתי להרגיש מיחוש עמום באיזור הקיבה לציין שהיה לי כיב ליפני שנים אחרי נטילת נקסין שניסגר בטיפול עם לוסק במשך חודש ימים ציינתי זאת לרופא ולכן הוסף לי גסטרו 20 מילי היום הכדור ה1 של הגסטרו אני עדיין מרגישה מיחוש עמום באיזור הקיבה החשש הוא מכיב נוסף או דמם לקיבה מה מומלץ? איך להיתנהג? האם ה גסטרו עדיף מלוסק [לטווח ארוך] בנוסף האם ניתן ליטול אומגה 3 בזמן טיפול במיקרופירין?[שמעתי שיש לאומגה אפקט מדלל] ומה באשר לנטילת חומצה פולית ו b12? תודה על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיקרופירין0.75

הוספת תגובה

• ללאה

ניצן פרימור
    25/01/2009

נראה שהקיבה שלך רגישה מאוד לאספרין. עלייך לבקש מהרופא תחליף שלא פוגע ברירית הקיבה.
    לגבי השפעת פמוטידין או לוסק, מדובר בשני תכשירים טובים וותיקים וההשפעה אינדיבידואלית.
    אין בעיה ליטול חומצה פולית, אומגה 3 או B12. לגבי האחרון רצוי ליטול רק אחרי בדיקות דם המצביעות על חסר.
    ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו