יעוץ תרופתי דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ תרופתי דחוף
    ליאור
    13/02/2009

יש לי הפרעת קשב וריכוז,הפסיכיאטר נתן לי קונצרטה 54 מג, שגרם לי לאחר ההשפעה לתופעות עצבנות קשות בגוף ובנפש. שוחחתי איתו שוב והוא המליץ לי בכדי למנוע זאת לקחת עוד 20 מג של ריטלין.וזה מה שיעזור, למיטב ידיעתי ריטלין נותנים לפי משקל הגוף,אני שוקלת 46. אז זה קצת סותר את המלצת הרופא. אני חוששת לנסות את שהמליץ לפני שאני מתייעצת עם גורם נוסף, ואינני מכירה גורם נוסף שיוכל לדעת לגבי תרופות אלו יותר טוב מפסיכיאטר , לכן אני פונה אליכם. אנא עיזרו לי. וברצוני לציין שאני גם נוטלת כדורי שינה , בשל ההפרעות שינה שיש לי. והומלץ לי לקחת כדורי הרגעה לבעיות החוסר רוגע שיש לי.קיבלתי פסקט ,שעשה לי בחילות , ועכשיו הומלץ לי על כדור אחר שעוד לא נטלתי בנתיים. האם זה לא יפגע בי כל הכדורים הללו. האם זה ישפר את אורח חיי שלא טוב כבר כמה שנים. מה עלי לעשות?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ תרופתי דחוף

הוספת תגובה

• יעוץ רוקחי/נטורופטי.

אילן ללבניקוב
    14/02/2009

ליאור שלום ותודה על שאלתך,

ראשית כל יש פתרון למצבך גם ברפואה הטבעית. אני תמיד ממליץ, אם זה ניתן ולרוב אכן ניתן לסייע לגוף לחזור למצבו הטבעי בצורה טבעית על ידי צמחי מרפא. מנסיוני האישי עם הרבה מטופלים בקליניקה, הטיפול הנטורופטי אכן מצליח לאזן את המחזור הנפשי ולהחזיר למטופל את מצב הרוח, הריכוז ולשפר את יכולות החשיבה והזיכרון.
    אני ממליץ על צמח המאקה (מאקה), אשר מאזן את המחזור ההורמונלי, משפר את יכולות המוח והריכוז ואינו גורם לתופעות לוואי כלשהן. יש לשלב את הייעוץ הנטורופטי עם תזונה מתאימה המסייעת רבות בנושא החשיבה על ידי איזון נכון של מינרלים וויטמינים החיוניים לפעילות התקינה של הגוף.

אשמח לעמוד לרשותך,

שבת נהדרת.

אילן ללבניקוב - רוקח ומומחה לצמחי מרפא
    0528077713

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו