POWER CAPS

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• POWER CAPS
    אורן
    12/03/2009

שלום רב, אני בן 28 משקל 89 ק"ג גובה 1.77 מטר. מתאמן בחדר כושר כשלוש פעמים בשבוע. בזמן האימון פעמים רבות חש עייפות המקשה עליי לשמור על איכות האימון המורכב מחלק ראשון אנאירובי וחלק שני אירובי שני החלקים במאמץ גבוה יחסית (עבורי). אני נמנע מלהשתמש במשקאות אנרגטיים עקב כמות הקלוריות המצויה בהם, מה שנוגד את מטרת האימון שלי. לאחרונה נתקלתי בתוספים חדשים יחסית: הידרוקסיקאט, אל קרניטין ו-POWER CAPS. תוספים אלה מסייעים בהפחתת עייפות ושריפת שומן. לגבי השניים הראשונים הבנתי כי מדובר בחומרים כימיים וכדאי להימנע במיוחד מהידרוקסיקאט. רציתי לדעת יותר לגבי POWER CAPS והאם יש תופעות לוואי שכדאי לשקול? תודה, אורן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    POWER CAPS

הוספת תגובה

• תשובה.

אילן ללבניקוב
    24/03/2009

אורן שלום,
    ה - POWER CAPS מכיל:
    ויטמין בי 6, ויטמין בי 12, תערובת : טאורין, טירוזין, תמצית זרעי גוארנה, עלי ירדה, קפאין, קרניטין, גינסנג, קיינן רויאל, גלי (מזון מלכות), תמצית תה ירוק וחומצה אלפא ליפואית, גלטין, צלולוז ומגנזיום סטארט.
    זו פורמולה טובה לחיזוק אנרגטי ולשיפור הביצועים הספורטיביים למי שאין בעיות לחץ דם גבוה ו/או בעיות לב כלשהם כיוון שריכוז הקפאין בה הוא גבוה. אני ממליץ לך להתייעץ באופן אישי עם נטורופט שיתאים לך תזונה נכונה שתתאים לדרישות גופך ולמטרותיך כמו גם פורמולות צמחי מרפא לחיזוק כללי ולהעלאת האנרגיה בגוף,

שבוע טוב ובריא,
    אילן ללבניקוב,
    ייעוץ רוקחי ונטורופטי
    0528077713

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו