מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- POWER CAPSאורן12/03/2009
שלום רב, אני בן 28 משקל 89 ק"ג גובה 1.77 מטר. מתאמן בחדר כושר כשלוש פעמים בשבוע. בזמן האימון פעמים רבות חש עייפות המקשה עליי לשמור על איכות האימון המורכב מחלק ראשון אנאירובי וחלק שני אירובי שני החלקים במאמץ גבוה יחסית (עבורי). אני נמנע מלהשתמש במשקאות אנרגטיים עקב כמות הקלוריות המצויה בהם, מה שנוגד את מטרת האימון שלי. לאחרונה נתקלתי בתוספים חדשים יחסית: הידרוקסיקאט, אל קרניטין ו-POWER CAPS. תוספים אלה מסייעים בהפחתת עייפות ושריפת שומן. לגבי השניים הראשונים הבנתי כי מדובר בחומרים כימיים וכדאי להימנע במיוחד מהידרוקסיקאט. רציתי לדעת יותר לגבי POWER CAPS והאם יש תופעות לוואי שכדאי לשקול? תודה, אורן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה.
אילן ללבניקוב24/03/2009אורן שלום,
ה - POWER CAPS מכיל:
ויטמין בי 6, ויטמין בי 12, תערובת : טאורין, טירוזין, תמצית זרעי גוארנה, עלי ירדה, קפאין, קרניטין, גינסנג, קיינן רויאל, גלי (מזון מלכות), תמצית תה ירוק וחומצה אלפא ליפואית, גלטין, צלולוז ומגנזיום סטארט.
זו פורמולה טובה לחיזוק אנרגטי ולשיפור הביצועים הספורטיביים למי שאין בעיות לחץ דם גבוה ו/או בעיות לב כלשהם כיוון שריכוז הקפאין בה הוא גבוה. אני ממליץ לך להתייעץ באופן אישי עם נטורופט שיתאים לך תזונה נכונה שתתאים לדרישות גופך ולמטרותיך כמו גם פורמולות צמחי מרפא לחיזוק כללי ולהעלאת האנרגיה בגוף,
שבוע טוב ובריא,
אילן ללבניקוב,
ייעוץ רוקחי ונטורופטי
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.png)




