האם יתכן שהתרופה ליפיטור גורמת להרס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יתכן שהתרופה ליפיטור גורמת להרס
    עדי
    16/03/2009

מסתם בלב??? אני לוקחת כ3 שנים תרופה ליפיטור להורדת שומנים בדם אמנם נולדתי עם מסתם אורטלי מוצר אבל כחצי שנה מאז שהתחלתי לקחת את הליפיטור שלפני לקחתי כמה חודשים ליפידל חלה לי החמרה במסתם האורטלי ולאחר 3 שנים של לקיחה אני אמרוה לעבור ניתוח להחלפת מסתם אורטלי אמרו לי תמיד שאולי אצטרך לעבור את הניתוח בגיל 50 כיום אני בת 39 ואני חושבת מה עשיתי ב3 שנים האחרונות ורק ליפיטור עולה לי בראש היתכן מצב שכזה???? והאם עדיף לאחר הניתוח לקחת קרסטור? האם היא טובה יותר? האם ישנם מחקרים על הרס מסתמים כתוצאה מלקיחת ליפיטור? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ליפיטור ותופעות לוואי.

אילן ללבניקוב
    20/03/2009

עדי שלום רב,
    יש לבדוק אספקטים נוספים במצבך הכללי אך יתכן כי תופעות הלוואי של התרופה הובילו למצבך הנוכחי. ידוע על מקרים של חולשת ועייפות שרירים, כמו גם תחושת נימול בידיים וברגליים. התרופה עשויה גם לפגוע באספקת האנרגיה לשריר הלב.
    ולקרוא יותר על תופעות הלוואי של התרופה.
    אשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה נוספת,
    שבת נהדרת,
    אילן ללבניקוב,
    ייעוץ רוקחי ונטורופטי,
    0528077713

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם קרסטור עדיפה על ליפיטור?

עדי
    20/03/2009

או שהם אותו דבר ויתכן שקרסטור תרופה חדשה יותר ולכן לא יודעים מה תופעות הלוואי שלה? התופעות לוואי של הליפיטור שכתבת ידועות לי אבל לי לדעתי זה החמיר את מצב המסתם בלב. ודווקא הקריולוגים אומרים שליפיטור טובה לכולסטרול ומסתמים היתכן? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות לוואי של תרופות.

אילן
    23/03/2009

עדי שלום רב, אשמח אם תיצרי עמי קשר בכדי שאוכל לשאול אותך שאלות נוספות וכך לתת לך מענה מתאים לשאלתך, שבוע טוב ובריא, אילן ללבניקוב, ייעוץ רוקחי ונטורופטי 0528077713

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפיטור וקרסטור כולם סטטינים

חוה
    25/06/2009

הדעה כי הסטטינים מזיקים יותר לנשים נראית סבירה, מניסיון הסטטינים יוצרים נזק מצטבר לשרירים (לא לכולם) סבלתי יותר ויותר מכאבים בגב ובגפיים שבמשך מנעו שינה בלילות, כמו כן חולשה נלווית בשרירים, בתחילה לא שייכתי את התופעות לסטטינים, אבל מקריאה ושיחה עם הרופא הבנתי שאם אמשיך בטיפול הנזק עלול להיות בלתי הפיך. הפסקתי את הטיפול לחודם ועברתי ל"איזיטרול" שמבחינתי עושה ממש אותה פעולה נכון לעכשיו ללא כל תופעות לוואי, בשני המקרים רצוי להקפיד על סוגי האכל והקמויות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליפיטור

ניצן פרימור
    28/06/2009

עדי שלום
    ההבדלים בין הסוגים השונים של הסטטינים אינם מהותיים. יתכן שבמעבר מליפידל נגרם נזק מסויים למסתם, כרגע במידה והליפיטור שומר על רמת כולסטרול תקינה וללא תופעות לוואי, עדיף להצמד לליפיטור. חשוב שתקראי היטב את הוראות השימוש והאזהרות של התכשיר (מיץ אשכוליות וכו').
    לבריאות
    ניצן פרימור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו