יש תרופה לכאבי מחזור חזקים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש תרופה לכאבי מחזור חזקים?
    צילה
    25/03/2009

אני סובלת מכאבי מחזור חזקים ביותר בכל פעם שמגיע המחזור. זה בדרך כלל משתק אותי ואני נאלצת להעביר את זמני במיטה, מתפתלת מכאבים.. האם ישנה תרופה כלשהי או משכך כאבים שיכול לעזור לי למנוע את התופעה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סיפור חיי

מאיה
    26/03/2009

גם לי היה אותו דבר במשך הרבה מאוד זמן, כמעט פטרו אותי מהעבודה בגלל כל ימי החופש שהייתי לוקחת בגלל זה..
    רופא משפחה שלי הציע לי ללכת לגניקולוג ושם קבלתי מרשם לגלולות שעזרו להפחית את הכאבים המטורפים שהרגשתי ועכשיו אחרי חצי שנה של שימוש בהן אני לא מרגישה כאבי מחזור...מקווה שעזרתי קצת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי מחזור

מירית
    26/03/2009

חשבת אולי ללכת לרופאת נשים שתבדוק אותך?
    לראות שהכל בסדר? לפעמים מחליטים על טיפול- למשל גלולות, או משככי כאבים... תלוי מה המצב שלך?
    אבל חשוב חשוב שתלכי להבדק...את לא צריכה ככה לסבול!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משככי כאבים

מאיה
    27/03/2009

לא יודעת.. אני לא כל כך הסתדרתי עם משככי כאבים זה היה עוזר בדיוק לכמה שעות ואז חוזר באמצע הדברים וזה היה משגע אותי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי מחזור חזקים.

אילן ללבניקוב
    26/03/2009

גל שלום רב,

זוהי תופעה ידועה ומוכרת וניתן לטפל בה במספר דרכים:תרופות(גלולות או משככי כאבים) ו/או רפואה טבעית.
    אני ממליץ לך לפנות לייעוץ אצל הומיאופט/נטורופט שייתן לך הכנה טבעית אשר לרוב מסייעת במקרים כאלו כגון ARNICA הומיאופטית בדילול של C30 בטיפות. יש לקחת 10 טיפות כל שעתיים עד לשיפור ולאחר מכן 3 פעמים ביום למניעה.

בהצלחה רבה,
    שבת נהדרת,
    אילן ללבניקוב
    רוקח ונטורופט
    0528077713

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לוקחת גלולות

נטע
    27/03/2009

חד משמעית כדי לארגן לעצמי את כל החיים.
    זה שיגע אותי שלא ידעתי אף פעם מתי המחזור אמור להגיע וכשהוא היה מגיע הייתי מתפתלת יום שלם ואני לא נחשבת בכלל לפחדנית בכאבים. להיפך. זה היה נורא כבר בתיכון הייתי מתביישת כל כך בזה שאני מסגירה את עצמי שכולם כאילו יודעים שיש לי מחזור כי אני נראית חולה ולא מגיעה ללימודים.
    בקיצור זה מאחוריי.
    מהר ללכת לגניקולוג. תקבלי תשובה הרבה יותר אמינה מבחינתך. תשובה שמותאמת לך, ותראי איך זה ישפר את חייך (כמובן אם הכל בסדר אצלך מכל יתר הבחינות). מאחלת לך מכל הלב הצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנטע- שאלה

ליאתי
    28/03/2009

היי נטע,
    אפשר לשאול אולי איזה גלולות את משתמשת...
    וכמה זמן את משתמשת בהם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי מחזור

ניצן פרימור
    02/04/2009

צילה שלום
    בשוק מספר תכשירים רב המתווה לכאבי מחזור. בד"כ טבליות איבופרופן (אדוויל, נורופן, ארטופן) יעילים וטובים. גם אופטלגין עשוי לסייע.
    אגב, על פי מחקרים חוסר במינרל מגנזיום מעצים את הכאבים.
    נסי את "אנטי לג קרמפס" למשל כמה ימים לפני המחזור כמוסה אחת בלילה לפני השינה (לא תרופה - תוסף תזונה). היצרן מחלק דוגמאות לנסיון (1700503503).
    ניצן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו