מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש תרופה לכאבי מחזור חזקים?צילה25/03/2009
אני סובלת מכאבי מחזור חזקים ביותר בכל פעם שמגיע המחזור. זה בדרך כלל משתק אותי ואני נאלצת להעביר את זמני במיטה, מתפתלת מכאבים.. האם ישנה תרופה כלשהי או משכך כאבים שיכול לעזור לי למנוע את התופעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיפור חיי
מאיה26/03/2009גם לי היה אותו דבר במשך הרבה מאוד זמן, כמעט פטרו אותי מהעבודה בגלל כל ימי החופש שהייתי לוקחת בגלל זה..
רופא משפחה שלי הציע לי ללכת לגניקולוג ושם קבלתי מרשם לגלולות שעזרו להפחית את הכאבים המטורפים שהרגשתי ועכשיו אחרי חצי שנה של שימוש בהן אני לא מרגישה כאבי מחזור...מקווה שעזרתי קצת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי מחזור
מירית26/03/2009חשבת אולי ללכת לרופאת נשים שתבדוק אותך?
לראות שהכל בסדר? לפעמים מחליטים על טיפול- למשל גלולות, או משככי כאבים... תלוי מה המצב שלך?
אבל חשוב חשוב שתלכי להבדק...את לא צריכה ככה לסבול!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשככי כאבים
מאיה27/03/2009לא יודעת.. אני לא כל כך הסתדרתי עם משככי כאבים זה היה עוזר בדיוק לכמה שעות ואז חוזר באמצע הדברים וזה היה משגע אותי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי מחזור חזקים.
אילן ללבניקוב26/03/2009גל שלום רב,
זוהי תופעה ידועה ומוכרת וניתן לטפל בה במספר דרכים:תרופות(גלולות או משככי כאבים) ו/או רפואה טבעית.
אני ממליץ לך לפנות לייעוץ אצל הומיאופט/נטורופט שייתן לך הכנה טבעית אשר לרוב מסייעת במקרים כאלו כגון ARNICA הומיאופטית בדילול של C30 בטיפות. יש לקחת 10 טיפות כל שעתיים עד לשיפור ולאחר מכן 3 פעמים ביום למניעה.
בהצלחה רבה,
שבת נהדרת,
אילן ללבניקוב
רוקח ונטורופט
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לוקחת גלולות
נטע27/03/2009חד משמעית כדי לארגן לעצמי את כל החיים.
זה שיגע אותי שלא ידעתי אף פעם מתי המחזור אמור להגיע וכשהוא היה מגיע הייתי מתפתלת יום שלם ואני לא נחשבת בכלל לפחדנית בכאבים. להיפך. זה היה נורא כבר בתיכון הייתי מתביישת כל כך בזה שאני מסגירה את עצמי שכולם כאילו יודעים שיש לי מחזור כי אני נראית חולה ולא מגיעה ללימודים.
בקיצור זה מאחוריי.
מהר ללכת לגניקולוג. תקבלי תשובה הרבה יותר אמינה מבחינתך. תשובה שמותאמת לך, ותראי איך זה ישפר את חייך (כמובן אם הכל בסדר אצלך מכל יתר הבחינות). מאחלת לך מכל הלב הצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנטע- שאלה
ליאתי28/03/2009היי נטע,
אפשר לשאול אולי איזה גלולות את משתמשת...
וכמה זמן את משתמשת בהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי מחזור
ניצן פרימור02/04/2009צילה שלום
בשוק מספר תכשירים רב המתווה לכאבי מחזור. בד"כ טבליות איבופרופן (אדוויל, נורופן, ארטופן) יעילים וטובים. גם אופטלגין עשוי לסייע.
אגב, על פי מחקרים חוסר במינרל מגנזיום מעצים את הכאבים.
נסי את "אנטי לג קרמפס" למשל כמה ימים לפני המחזור כמוסה אחת בלילה לפני השינה (לא תרופה - תוסף תזונה). היצרן מחלק דוגמאות לנסיון (1700503503).
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?