התוויות לגבי טיפול כימותראפי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התוויות לגבי טיפול כימותראפי
    מיסטי
    31/08/2007

שלום רב,
    אני חולת מיאסטניה ומטופלת באימורן לשם דיכוי מערכת החיסון שלי.
    בעלון התרופה ישנה אזהרה ברורה לגבי חשיפה לשמש. מה הסיבה?
    בנוסף, האם עלי להזהר מדברים נוספים? ידוע לי , למשל, שחולי סרטן המקבלים טיפולים כימותראפיים צריכים לשמור מרחק מחיות מחמד, ובמיוחד חתולים הנושאים טפילים/ חיידקים העלולים לסכן את החולה. האם אני, המקבלת מינון של 100 מ"ג בסה"כ צריכה גם להמנע ממגע עם חיות המחמד?
    אודה להתייחסותך, או להפנייתי לאיש המקצוע המתאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• azathioprine

ניצן פרימור
    02/09/2007

שלום רב
    שימוש באימורן וחשיפה לשמש, מעלים את הסיכוי ללקות בסרטן העור ועשויים לגרום לתופעות לוואי נוספות שהעיקרית בהן - הרגשת בחילה.
    לגבי מערכת החיסון - אכן, ראוי להשמר יותר אך אין להגרר לקיצוניות עד המנעות מקרבה לחיות מחמד.
    ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול כימותראפי

מיסטי
    04/09/2007

תודה על התייחסותך.
    כששאלתי על חיות המחמד, התכוונתי ל- האם מותר לי להמשיך ולגדל את הכלבה והחתולה שלנו בתוך הבית, להמשיך להאכיל, לתת להן בעצמי טיפולים שוטפים נגד פרעושים, תולעים וכו'.
    בנוסף, האם יש רופא מסויים שכדאי לי להתייעץ עימו לגבי הנ"ל בהקשר לטיפול כימותראפי?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיסטי

ניצן
    04/09/2007

את יכולה בשקט להמשיך לטפל בחיות המחמד שברשותך.
    ניצן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו