שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    דידי
    13/11/2009

רציתי לשאול לגבי התרופה abitren
    יש לי כאבי גב תחתון והרופא נתן לי מרשם לאביטרן. הוא אמר גם שהתרופה בשביל דלקת בגב. האם התרופה באמת יכולה לעזור לדלקת או רק מקלה על כאבים? והאם מומלץ לקחת אותה בגילי. אני בת 23.
    אודה לכם על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• אביטרן.

אילן ללבניקוב
    15/11/2009

דידי שלום רב,

האביטרן זוהי תרופה יחסית חזקה לכאבים ודלקות והיא בהחלט יכולה לסייע לך במצבך. עם זאת, חשוב לציין שיש לה תופעות לוואי.
    תופעות הלוואי השכיחות כוללות גירוי במערכת העיכול והגברת הסיכון לדימום ממערכת העיכול. נטילת התרופה עם האוכל עשויה להפחית את הגירוי לקיבה. הופעת צואה שחורה מחייבת פנייה מיידית לחדר מיון.

ניתן גם לשלב בטיפול צמחי מרפא בצורה של ג'ל למריחה על האיזור הכואב, אני ממליץ על חב' שונות כמו חב' נווה, המייבאת קרם הנקרא נו דול והמכיל צמחי מרפא וארניקה נגד דלקות שרירים וכאבים. יש גם משחה של חברת מורז,משחה טבעית לעיסוי השרירים והפרקים, על בסיס אזוב, ער אציל וטיון דביק. המשחה מיועדת לסובלים מכאבי פרקים, ראומטיזם, כאבי גב ושרירים תפוסים.
    כמו כן, מומלץ לעשות דיקור סיני או שיטה הנקראת סו ג'וק, היא מצויינת לכל הבעיות של כאבי גב ודלקות שרירים,

שבוע טוב ובריא,

דר. אילן ללבניקוב,

רוקח ונטורופט מומחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה.

דידי
    16/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו