חזרה לציפרקלס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לציפרקלס
    קרן
    29/11/2009

שלום רב,
    הייתי מטופלת בציפרלקס (כדור אחד ביום- 10 מ"ג) במשך השנתיים האחרונות עקב דיכאון.
    החלטתי לפני כשלושה חודשים שאני מפסיקה עם הכדורים ועשיתי ירידה הדרגתית- לשבועיים של חצי כדור, שבוע של רבע כדור ואז הפסקתי. מאז שהפסקתי עם הכדורים אני מרגישה שנעלמה לי שמחת החיים ויותר מזה- אני מאוד עצבנית. בזמן האחרון אני גם מרגישה מעט חרדות.
    נדמה לי שהיה לי תהליך גמילה מאוד קשה, ועכשיו אני שוקלת לחזור לכדורים. רציתי לדעת מה ההשלכות של לקיחת הכדורים באופן קונסטנטי. אני מרגישה שנוצרת לי אליהם תלות שאני לא כל כך מחבבת.
    אשמח לחו"ד מהירה.

קרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה לציפרקלס

הוספת תגובה

• ציפרלקס.

אילן ללבניקוב
    09/12/2009

קרן שלום רב,

התופעות שציינת ידועות ומוכרות בספרות המקצועית כבר שנים רבות.

בדרך כלל תופעות הלוואי של התרופה הן: בחילה, יובש בפה, קשיי שינה, עייפות, הזעה מרובה וקשיים בתפקוד המיני. תופעות אלו הן בדרך-כלל קלות וחולפות עם המשך השימוש.
    לגבי שמחת החיים והחיוניות הייתי ממליץ לך לשלב בטיפול גם צמחי מרפא כגון ג'ינסנג קוריאני, ג'ינקו בילובה, רודיולה ומאקה. ישנן פורמולות מצויינות להחזרת המרץ והאנרגיה לחיים.

בכל מקרה, כדאי לעבור יעוץ נטורופטי שיעשה טיהור של מערכת העיכול והכבד ויעזור לך לעבור זאת ביתר קלות וללא תופעות לוואי על ידי תזונה נכונה וצמחי מרפא,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו