ברזל עדין...אשמח אם תענו לי על זה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברזל עדין...אשמח אם תענו לי על זה..
    אורית
    07/12/2009

לקחתי ברזל עדין של חברת סולגר 50 מ"ג וזה עשה לי בחילה... וגרם לי עקב כך להפסיק לקחת....
    רציתי לשאול אותך.... האם יש ברזל עדין של חברה אחרת שלא עושה את ההרגשה הזו?
    אני יודעת שיש גם חברות כמו "דרך חיים" או כמו "now"... מה כדאי לי לקנות..??
    אני מאוד רגישה וקשה לי עם ההרגשה הזו של הבחילה בעיקר ובכלל קשה לי עם תופעות הלוואי... וגם.. רשום שרצוי לקחת את זה עם ארוחה בשרית אבל אינני אוכלת כל יום בשר.. ובטח לא פעמיים ביום... אז שוב.. של איזה חברה כדאי לרכוש?

תודה רבה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ברזל

יעקב רבייב
    07/12/2009

היי שפרה,

יש מגוון רחב של מוצרי ברזל הקיימים בשוק אשר חלקם מגיעים בנוזל וחלקם מגיעים בטבליות.
    לרוב הברזלים העדינים כגון סולגר ועוד אחרים נוטים להיות עדינים למערכת העיכול עם ספיגה יחסית טובה. אם זאת, ידוע שכל אנדיוידואל מגיב אחרת לתרופה מסוימת ולכן יש את העניין של ניסוי ותעייה עד שמוצאים את המוצר הנכון.
    אם זאת, ישנו מוצר של חברת maxi שקוראים לו maxi fe אשר מגיע במינונים של 25 או 50 מ"ג אשר מכיל אנזימי עיכול לשיפור ספיגה ומיתון תופעות הלוואי, יכול להיות שזה שווה ניסיון.
    בנוגע לארוחה - אין זה משנה איזה סוג ארוחה אוכלים כל עוד זו לא ארוחה חלבית
    כעיקרון ברזל נספג הרבה יותר טוב על קיבה ריקה כיוון שהסביבה חומצית, כיוון שאצל חלק מהאנשים לקיחת ברזל על קיבה ריקה מגרה את הקיבה ישנה ההמלצה ליטול את הברזל לאחר הארוחה.
    מניסיוני, נטילת ברזל עדין נניח 50 מ"ג אחד ליום במידה מסוימת מספקת ( גם יעיל וגם בטוח) , אך זה תלוי עד כמה נמוך הברזל.
    חשוב לציין שיש לערוך בדיקות דם אחת לחודשיים לראות מה רמת הברזל

מקווה שזה עזר לך והמשך יום נעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה עזרת מאוד

אורית
    08/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו