תרופות נגד כאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופות נגד כאבי ראש
    קרין
    27/12/2009

שלום רב,אשמח לעזרתך... לצערי אני סובלת הרבה ממיגרנות ,כך שיוצא לי לקחת הרבה משככי כאבים, בערך - פעמים בשבוע לעתים אני לוקחת ישר כדורים, זה כבר מספר שנים, לאחרונה אני מרגישה ממש שהגוף נחלש, אני כל הזמן עייפה ואף מרגישה שאני רואה פחות טוב,למרות שרופא עיניים אמר שאיני צריכה משקפיים בנוסף גם עליתי במשקל, השאלה שלי האם זה יכול להיות ממשככי כאבים ומה ניתן לעשות , ??? כמובן שהפתרון שהראש לא יכאב אבל לצערי אף רןפא לא יכול לפתור את בעיית המגרנה , הפחד שלי שאני סה"כ 29 ומרגישה הרבה יותר....תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופות נגד כאבי ראש

הוספת תגובה

• כאבי ראש

יעקב רבייב
    29/12/2009

היי קרן

הרבה אנשים סובלים ממגרנות בימנו, זוהי תופעה מאוד שכיחה.
    משככי הכאבים נוטים לנוע מהקלים ביותר (אקמול, אופטלגין) עד החזקים ביותר שאלה הטריפטנים (רלרט, ריזלט, זומיג).
    ישנם מספר רחב של גורמים אשר מפעילים מגרנה וזה מזון, מצב רוח, שעות שינה, שינוי טמפ' ועוד.
    כדי למנוע מיגרנה אנו צריכים לוודא שכל הגורמים שציינתי לעיל נשארים קבועים ולא משתנים (דוגמא - לא לחסוך בשינה, לאכול ארוחות מסודרות, לשמור על מצב רוח יציב ועוד..)
    הדבר הכי טוב הוא קודם כל לנסות לנהל יומן וממש לרשום ביומן הכל - מה אכלת, מה עשית, איך הרגשת, איך היה מזג האויר, כמה כוסות קפה שתית - ממש כל פרט קטן, ואז לנסות ולראות איזה גורם משותף מפעיל לך את המיגרנה.

חשוב לציין שגם תרופות יכולות לגרום למיגרנה בעיקר גלולה משולבת למניעת הריון.
    בנוסף, שימוש מופרז במשככי כאבים גם הוא יכול לגרום למיגרנה לכן אני ממליץ לך להוריד במינון של אלה ואפילו לעבור טיהור גוף עם לדוגמא מדיטוקס או clin-tox kit.

ישנם תרופות כימיות, טבעיות והומאופתיות אשר יכולות למנוע מיגרנה.
    ההמלצה שלי זה להשאיר את הכימיות לבסוף וקודם להתחיל עם הטבעיות כיוון שלכימיות יש פרופיל תופעות לוואי גבוהה והם לא בכרח יותר יעילות מהטבעיות.
    לדוגמא Q10, ויטמין B2 ופלקסמול של טינקטורה טק יכולות להוות טיפול טבעי ועיל למניעה של מיגרנה.
    R16 יכול להוות טיפול הומאופתי למניעה של מיגרנה.

ההמלצה שלי היא גם לדבר עם הרוקח אילן שהוא נטורופט ממוחה אשר מנהל פורום זה בנוגע לרפואה הטיבעית.

שבוע נעים ושקט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך על התשובה המפורטת,תודה

קרין
    29/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אפשר שאלה נוספת?

קרין
    29/12/2009

קראתי על מדיטוקס, האם זה נמכר בכל בית מרקחת?זה מומץ? ניתן לשלב את זה עם אומגה 3 שאני לוקחת וחרצית ריחנית?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדיטוקס

יעקב רבייב
    29/12/2009

היי קרן

כעיקרון לא אמור להיות בעיה עם השילוב אך תני לי לבדוק את זה לעומק ולחזור אלייך.
    מדיטוקס כן אמור להימכר כמעט בכל בית מרקחת. אם יש לך בעיה בלמצוא את זה, תוכלי לקפוץ לבית מרקחת בו אני עובד (אם את גרה קרוב לאיזור).

מה שאני כן יודע זה שחרצית ריחנית ואומגה שלוש כאשר ניתנים יחד יכולים לפעול יחדיו לדילול הדם.
    דילול מוגבר זה לא משהו שרצוי ועל כן צריך לבדוק את זה - כדאי להתייעץ עם נטורופט מומחה.

השאלה היא גם, האם אלה עזרו לך מאז שהתחלת לקחת אותם.
    אם כן שווה להמשיך לקחת אותם. אם לא, צריך אולי להנדס טיפול חדש.

כמו שציינתי קודם אני מאוד רוצה שתדברי עם אילן ללבינקוב בנוגע לזה כי אני מאוד רוצה שהטיפול יצליח לך ותסבלי פחות מכאבי ראש.

תחזרי אלי בנוגע לזה.

שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניקוי גוף - תיקון

יעקב רבייב
    31/12/2009

היי קרן

עיינתי בחומרי מדיטוקס ושמתי לב שהוא יותר ספציפי לניקוי גוף לפני דיאטה.
    אני ימליץ על ניקוי אחר שקוראים לו drainge kit 1 (Dr recewg) שזה ניקוי של הכבד, מערכת השתן והלימפה.
    הוא בטוח עם התרופות שאת לוקחת

שנה אזרחית חדשה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו