למיסיל טבליות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למיסיל טבליות
    בחור
    27/12/2009

שלום רב,

אני השתמשתי בתרופת למיסיל טבליות למשך 75 ימים והפסקתי את הטיפול לאחר שהרגשתי קושי בנשימה כתוצאה מהשימוש בתרופה, פניתי לרופא המשפחה והוא אמר שהוא לא רואה משהו מסוכן, לאחר מכן התקשרתי למרפאה של רופא העור והוא אמר שהוא לא עובד, אז סיפרתי לו בקצרה על המצב והוא ביקש ממני להפסיק את התרופה ולבקר אצלו שוב כאשר הוא חוזר לעבודה בעוד 10 ימים. בדיקות דם ותפקודי כבד תקינים לחלוטין במהלך השימוש בתרופה.
    אני לא הפסקתי את הטיפול מיד לאחר שהרגשתי קשיי נשימה- בהתחלה לא הבנתי למה יש לי קשיי נשימה ולכן המשכתי את הטיפול למשך 7-8 ימים ורק לאחר מכן הבנתי שזה מהתרופה ואז הפסקתי כפי שרופא העור אמר לי. יחד עם קושי בנשימה היתה לי תחושה מוזרה בריאות וגם ב"צינור" (במיוחד באזור הגרון) המוביל לריאות- התחושה הזאת אני מרגיש בה כאשר אני שואב אוויר.
    אני עכשיו בדיוק אחרי 5 ימים מהפזסקת התרופה, אני לא מרגיש קושי בנשימה כרגע והתחושה שבריאות נעלמה, אבל אני עדין מרגיש את אותה תחושה ב"צינור" - באזור הגרון.
    האם ייתכן שנגרם נזק קבוע לגוף? או שתופעות אלו אמורות להיעלם לאחר הפסקת התרופה?
    רופא המשפחה אמר לי שאין חשש מנזק קבוע... רציתי לשמוע גם את דעתך בנושא- אם אפשר.
    לציין כי אני בריא בדרך כלל ולא היו לי בעיות בריאות או במערכת הנשימה.
    (כרגע אני הפסקתי את הטיפול עד להודעה חדשה מרופא העור)

ויש לי שאלה כללית לגבי התרופה: בעלון לצרכן רשום תחת כותרת "אזהרות" יש תופעות לוואי שכאשר הן מופיעות אז יש להפסיק את השימוש בתרופה- אחת מהן היא קושי בנשימה.. רציתי לשאול אז למה יש להפסיק את השימוש בתרופה אם מופיע למשל קושי הנשימה, כאשר הפגיעה מהתרופה היא פגיעה כבדית ולא משהו אחר בגוף? מה היה יכול לקרות אם מישהו ממשיך בטיפול ויש לי קושי בנשימה.?

תודה רבה
    אשמח לקבל את עזרתך בשתי הבעיות שהצגתי לעיל
    המשך יום נהדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למיסיל טבליות

הוספת תגובה

• למיסיל-תופעות לוואי.

אילן ללבניקוב
    29/12/2009

שלום רב,

כפי שהרופא המטפל שלך ציין ככל הנראה לא נגרם נזק קבוע אך בכדי לוודא זאת יש לבצע בדיקות מקיפות יותר שאותן הרופא שלך צריך לערוך.

יש בספרות המקצועית מקרים שבהם דווח על תופעות לוואי כגון קושי בנשימה וזיהומים בדרכי הנשימה העליונות וזאת ללא קשר לפגיעה בכבד אשר מוכחת בצורה מדעית ולכן אולי כדאי שתחזור לרופא שלך ותבקש יעוץ נוסף. בכל מקרה אני ממליץ לך על טיפול נטורופטי שיתקן את התופעות לוואי של התרופות ויתאים לך תזונה נכונה וצמחי מרפא כמו הגדילן המצוי,ארטישוק, שן הארי וכדומה אשר מנקים את הכבד מהרעלים ומחדשים את פעילותו בצורה טבעית כמו גם לניקוי הדם וטיהור הגוף,

שבוע טוב ובריא,
    דר. אילן ללבניקוב,
    רוקח ונטורופט מומחה.
    מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית -ר"ג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול נטורופתי לאחר שימוש בלמיסיל

יונתן
    01/01/2010

שלום רב,

רציתי לדעת מאיפה ניתן להשיג את הדברים שציינת בתשובתך כמו ארטישוקי וכל שאר הדברים שיכולים להתאים לי ? האם בבתי המרקחת ניתן למצוא? או שרק בתי מרקחת מיוחדים מוכרים את התרופות שציינת?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעוץ נטורופטי.

אילן ללבניקוב
    04/01/2010

שלום רב,

כפי שציינתי כדי לתקן את הנזקים אני ממליץ לך לפנות ליעוץ אצל נטורופט מומחה בתחום כדי שיתאים לך תזונה נכונה ואת צמחי המרפא לטיהור הגוף מרעלים וחידוש פעילות הכבד ומערכת העיכול.
    את צמחי המרפא ניתן להשיג בבתי מרקחת טבעיים או בחנויות הטבע אך אני תמיד ממליץ להתייעץ עם נטורופט לפני שקונים גם צמחי מרפא, שכן יש לדעת באיזה מקרים מותר להשתמש בצמחים ובאיזה אסור בכדי לעזור ולא לגרום לנזק(ישנם מקרים מסויימים שאסור להשתמש בצמחי מרפא כגון לחץ דם גבוה, בעיות לב וכליות בלי יעוץ ראשוני).

אשמח לעמוד לרשותך,

שבוע טוב ובריא,

דר. אילן ללבניקוב,
    רוקח ונטורופט מומחה,
    מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית - ר"ג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו