התגלה אצלי חיידק אליקובקטר פילורי..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התגלה אצלי חיידק אליקובקטר פילורי..
    שרון
    29/12/2009

והתחלתי לשתות היום קארין 500 מ"ג.... מוקסיויט 500 מ"ג שני כדורים פעמיים ביום... ו... אומפרדקס...
    שבע שעות אחרי לקיחת התרופות נהיה לי כאב ראש מאוד חזק... הראש נהיה כבד... נהייתי חלשה מאוד.. ולא יכולתי להמשיך לעמוד או לשבת ונפלתי על המיטה.. ואיך ששמתי ת'ראש.. התחילו לי מחשבות כאלה לא קשורות לכלום.. אולי זה היה הזיות.. וזה לא הפסיק... ואחר כך נרדמתי.. או התעלפתי.. אני לא יודעת... והיו לי חלומות רעים מאוד.. והתחלתי לצעוק לאמא שלי בתוך החלום שתעיר אותי... צעקתי לה חזקק... ואז התעוררתי.. ולא יכולתי לחזור לישון אפילו אם רציתי בגלל החלומות הזוועתיים האלה...

עכשיו רציתי לשאול... אם ... עם תופעות כאלה צריך להפסיק לשתות את התרופות ולפנות לרופא? או שזה כביכול טבעי ואני יכולה להמשיך רגיל לשתות את התרופות לשבוע... ? כי זה בסך הכל שבוע...
    בקיצור.. לא יודעת מה לעשות... תוכלו לעזור לי בזה?

בתודה.. שרון...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הליקובקטר

יעקב רבייב
    29/12/2009

היי שרון.
    מבין קוקטייל התרופות שאת נמצאת עליו, קרין יכול לגרום להזיות, כאבי ראש ופסיכוזה. זו תופעת לוואי של הכדור.
    אם זה מעיק עליך אני ממליץ לך לחזור לרופא כיוון שהוא יכול לשקול לשנות את הכדור.

טיפול מוצלח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך

שרון
    30/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו