פטריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה
    בחור
    26/01/2010

שלום רב,

הייתה לי פטרייה בכל המפשעה, טיפלתי בחלק גדול ממנה והטיפול הסתיים בהצלחה, אך נשאר שטח קטן שלא טיפלתי בו בהתחלה ולכן התחלתי את הטיפול בו קצת מאוחר, אך אני כבר יותר מחודש מורח תרופה על המקום הנגוע ואני לא רואה שיפור, מה לעשות? האם ייתכן שזו לא אותה פטרייה ולכן התרופה לא מתאימה? אני השתמשתי בלמיסיל כל הזמן , ותרופה זו הצליחה לרפא את הפטריה שבמפשעה, אך היא לא מצליחה לרפא את השטח הקטן שנשאר (שהוא גם במפשעה).

האם יש תרופה אחרת יותר טובה? והאם יש תרופה שגם מתייבשת מהר על העור?

שמעתי שיש אפשרות להעיזר בשמן או סבון עץ התה כטיפול משלים, איפה ניתן להשיג דבר כזה? האם יש בסופר פראם? ניו פארם? והאם יש טיפול טבעי טוב בנוסף לסבון עץ התה שניתן לשלב עם התרופה?

אשמנח לקבל את עזרתך הדחופה

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריה

הוספת תגובה

• פטריה

א
    26/01/2010

בנוסף להודעה הקודמת, האם יש סכנה בשימוש בסבון עץ התה במפשעה בגלל שמקום זו הוא מקום רגיש או קרוב למקומות רגישים (איבר מין,אשכים)? כלומר האם סבון עץ התה יכול להשפיע לרעה על איבר מין/ אשכים?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו