מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוגמנטיןאיילת12/02/2010
שלום רב
אני בת 38. ברקע שלי ריניטיס אלרגי ותסמונת מעי רגיש.
אני סובלת מזה מספר שבועות מסינסיטיס. רופא משפחה רשם לי לפני כחודש וחצי מוקסיויט. סיימתי את כל הטיפול אך נראה שהבעיה לא חלפה.
השבוע הייתי אצל רופא אא"ג שאבחן המשך סינוסיטיס וגם תפליט חיידקי לתוך הגרון.
הוא רשם לי אוגמנטין 875 , פעמיים ביום, למשך שבוע.
(בנוסף רשם לי סינופד ופליקסונייז)
כעת אני לוקחת את האוגמנטין יומיים. הבעיה היא שכואבת לי נורא הבטן, יש לי בחילות וגאזים. אני כל הזמן מרגישה על סף הקאה! בדקתי בעלון התרופה -- כל התופעות הללו הן תופעות לוואי ידועות של אוגמנטין.
אולי אני רגישה עוד יותר בגלל המעי הרגיז.
כתוב בעלון, שאם המטופל סובל מהתופעות הללו במיוחד, לפנות לרופא. ובכן עכשיו יום ששי, ואין רופא.
מה אפשר לעשות כדי לא לסבול שוב מהבחילות האלה?
אני לוקחת פרוביוטיקה כבר מתחילת הטיפול הקודם, אך נראה שזה לא מנע את התופעות.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי של אוגמנטין
יעקב רבייב13/02/2010היי איילת
מומלץ ליטול את האנטיביוטיקה על קיבה מלאה כדי למתן את תופעות הלוואי.
כדאי לקחת פרוביוטיקה במינון גבוה (אני לא יודע איזה סוג יש לך אך תוכלי לקחת שתי כדורים יחד) כשעה לאחר האנטיביוטיקה.
אם אלה לא עוזרים אז שווה לנסות סותר חומצה, כדור גסטרו או אם זה לא קיים אז משקה סודה לשתיה כחצי שעה לפני נטילת האנטיביוטיקה בשילוב עם חומר סופח גזים כשעתיים לאחר נטילת האנטיביוטיקה.
אם אלה לא עזרו אז לפנות לרופא בבקשה לחלופה.
תרגישי טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
איילת13/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?