אוגמנטין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוגמנטין
    איילת
    12/02/2010

שלום רב

אני בת 38. ברקע שלי ריניטיס אלרגי ותסמונת מעי רגיש.
    אני סובלת מזה מספר שבועות מסינסיטיס. רופא משפחה רשם לי לפני כחודש וחצי מוקסיויט. סיימתי את כל הטיפול אך נראה שהבעיה לא חלפה.
    השבוע הייתי אצל רופא אא"ג שאבחן המשך סינוסיטיס וגם תפליט חיידקי לתוך הגרון.
    הוא רשם לי אוגמנטין 875 , פעמיים ביום, למשך שבוע.
    (בנוסף רשם לי סינופד ופליקסונייז)

כעת אני לוקחת את האוגמנטין יומיים. הבעיה היא שכואבת לי נורא הבטן, יש לי בחילות וגאזים. אני כל הזמן מרגישה על סף הקאה! בדקתי בעלון התרופה -- כל התופעות הללו הן תופעות לוואי ידועות של אוגמנטין.
    אולי אני רגישה עוד יותר בגלל המעי הרגיז.

כתוב בעלון, שאם המטופל סובל מהתופעות הללו במיוחד, לפנות לרופא. ובכן עכשיו יום ששי, ואין רופא.

מה אפשר לעשות כדי לא לסבול שוב מהבחילות האלה?

אני לוקחת פרוביוטיקה כבר מתחילת הטיפול הקודם, אך נראה שזה לא מנע את התופעות.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוגמנטין

הוספת תגובה

• תופעות לוואי של אוגמנטין

יעקב רבייב
    13/02/2010

היי איילת

מומלץ ליטול את האנטיביוטיקה על קיבה מלאה כדי למתן את תופעות הלוואי.
    כדאי לקחת פרוביוטיקה במינון גבוה (אני לא יודע איזה סוג יש לך אך תוכלי לקחת שתי כדורים יחד) כשעה לאחר האנטיביוטיקה.

אם אלה לא עוזרים אז שווה לנסות סותר חומצה, כדור גסטרו או אם זה לא קיים אז משקה סודה לשתיה כחצי שעה לפני נטילת האנטיביוטיקה בשילוב עם חומר סופח גזים כשעתיים לאחר נטילת האנטיביוטיקה.

אם אלה לא עזרו אז לפנות לרופא בבקשה לחלופה.

תרגישי טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

איילת
    13/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו