סוכריות RICOLA להקלה בשיעול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוכריות RICOLA להקלה בשיעול
    לי
    27/04/2010

קראתי (וגם קרה לי) שלאחר אכילת מספר סוכריות ריקולה ברצף נגרם שלשול, רציתי לדעת מה הגורם לכך בסוכריה, והאם תופעת לוואי זו נכונה גם לסוכריות ריקולה עם סוכר וגם באלו ללא סוכר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוכריות RICOLA להקלה בשיעול

הוספת תגובה

• סוכריות ריקולה.

אילן ללבניקוב
    28/04/2010

לי שלום רב,

לא ידוע על תופעה כזו מאכילת סוכריות טבעיות.

ככל הנראה השלשול נובע ממקור אחר ייתכן וממזון או מתרופות,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מידע

לי
    28/04/2010

הנה מידע שהעתקתי מאתר שמוכר את הסוכריות:(שים לב להזהרה:)

סוכריות הצמחים השוויצריות של ריקולה אינן מכילות סוכר . הן מרעננותעם ממתיק מלאכותי. הצמחים של ריקולה גדלים באיזורי טבע מובחרים למרגלות הרי האלפיים השוויצרים, ונהנים מאיכות יבול אופטימלית וטהורה. כשר פרווה באישור הרבנות הראשית לישראל. לבחירת טעם יש לעבור לשדה הצבע.

:תכולה

איזומלט,חומצת לימון,צבע מאכל טבעי,אספרטם, אססולפם. סימון תזונתי ב-100 גרם: אנרגיה (קלוריות) 237 ,חלבונים 0 גרם, פחממות 58 גרם ,שומנים 0 גרם, נתרן 0 מג' ,אספרטיים 100 מג'.

:אזהרות

צריכה מוגברת (10סוכריות ב2-1 שעות) עשויה לגרום לשילשול קל.

גודל: 50 גרם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוכריות.

אילן ללבניקוב
    29/04/2010

לי שלום,

כפי שציינתי לא אמורות להגרם תופעות לוואי מאכילת הסוכריות, אך ככל הנראה יש לך רגישות מסוימת לצמחים אלו ולכן אני ממליץ לך להשתדל להפחית במספר הסוכריות ליום,

שבת שלום,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו