מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בפרבליפ 20 לספורטאינועה א04/06/2010
שלם, אני בת 30 פלוס עם הסטוריה ארוכת שנים של כולסטרול גבוה במיוחד, כללי סביב ה 280
LDL שלא יורד מה 160 ואילו HDL הטוב שנע סביב ה 70 -80 עקב היותי ספורטאית אני מניחה. התקבלה החלטה לקחת סטטינים לאחר שפיטו גארדים למיניהם, הקפדה תזונאית סבירה ועוד כל מיני -לא ממש הועילו. חשוב לי לציין שאני ספורטאית (מרתוניסטית ורוכבת אופני כביש עם אימונים אינטנסיביים) ולעצם השאלה, התחלתי את הפרבליפ20 לפני יומיים, אינני יודעת האם לייחס את כאבי השרירים למאמץ האימון שהיה או להשפעת הכדורים. הדבר האחרון שהיתי רוצה הוא חולשה וכאבי שרירים כתוצאה מנטילת הכדור, האם הכדור יכול לפגוע בביצועי הספורט שלי? האם יש מחקרים על ספורטאים שנאלצו לקחת סטטינים עקב כולסטרול גבוה שהינו תורשתי כנראה.
תודה רבה
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ טבעי בכולסטרול גבוה.
אילן ללבניקוב10/06/2010נועה שלום רב,
מנסיוני עם הרבה מטופלים ניתן בהחלט לשמור על רמות כולסטרול תקינות בדם על ידי התאמה אישית של תזונה נכונה, פעילות גופנית(את כבר בחצי הדרך לשם...) והחשוב ביותר זה לדעת לאבחן בצורה מדויקת את מצבך הפיזי והנפשי על ידי איבחון אירידיולוגי מדויק שנותן לנו כלים לדעת את הסיבה האמיתית לבעיית הכולסטרול שלך. על ידי כך ניתן להגיע לרמות הרצויות של שומנים וכולסטרול בדם בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי תוך שמירה על הכבד והשרירים בגוף. אצלך זה חשוב ביותר כיוון שאת עוסקת בספורט, וממחקרים מקצועיים שפורסמו התרופות הרגילות נגד כולסטרול עשויות לגרום לפגיעה בכבד, בשרירים ובפעילות הלב. ככל הנראה את כבר חשה בתופעות הלוואי הללו ולכן היית ממליץ לך להגיע לאיבחון נטורופטי בקליניקה ואז ניתן יהיה להתאים לך את הטיפול הטבעי באופן אישי,
שבת נהדרת,
אילן ללבניקוב,
רוקח ונטורופט מומחה,
מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?