מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלאצין - תופעות לוואי שבועיים אחרימיאו21/06/2010
לפני יותר משבועיים, רופא השיניים שלי רשם לי טיפול של חמישה ימים בדלאצין סי, לדלקת חמורה בשן הבינה (ארבעה כדורים ביום).
נטלתי את התרופה בדייקנות כאשר בין נטילה לנטילה, לקחתי פרוביוטיקה.
ביום השלישי בערך התחילו לי שלשולים, אבל הרופא אמר שהם יחלפו בתום הטיפול.
שבועיים אחרי עדיין יש לי שלשולים חריפים מאוד, ולא רק - בימים האחרונים הצטרפו אליהם גם צרבות, כאבי בטן ובחילות. בנוסף ירדתי 2 קילו במשקל (ללא שינוי מיוחד בתזונה) ואני מרגישה כאבי שרירים, מאוד לא אופיניים לגוף שלי (בת 25, בריאה כמו שור בשגרה).
ניסיתי ליטול קל בטן, פחם פעיל ולאכול אוכל של קלקול קיבה (אורז, תפו"א) - אבל לא היה שום שינוי בכלל.
הלכתי כבר פעמיים לרופאת המשפחה - שלא נתנה לי שום תשובה קונקרטית - היא רשמה לי קולוטאל ומשהו נגד בחילות (לא לקחתי את זה - היא עצמה אמרה לי שזה בסך הכל נועד להקל עלי לעבור את הסימפטומים).
שאלתי את הרופאה לגבי הפניה לגסטרו או לבדיקת דם - והיא טענה שאין צורך.
מישהו נטל את התרופה וחווה סימפטומים דומים? רעיונות לגבי מה לעשות?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ.
אילן ללבניקוב21/06/2010שלום רב,
תופעות הלוואי העיקריות של הדאלאצין הן בחילה, אי נוחות בבטן ושלשול. לעיתים גורמת קלינדאמיצין להתפתחות דלקת קשה מאוד של המעי הגס הנגרמת על-ידי חיידק הקלוסטרידיום דיפיציל.
הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך טיפול,
שוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלאצין סי
th10/06/2011גם אני קבלתי מפריודנטית את הדלאצין סי, ואני עוברת סיוט עם דלקת המעי הגס, אני מטופלת בציפרולוקס ופלאג'ל. על חוויות נוספות את יכולה לכתוב לי למייל.
בבריאות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלאצין - תופעות לוואי שבועיים אחרי - תגובה
מיה טל11/06/2011יש לבנות את הפלורה של המעיים מחדש.
תנסי להמנע ממאכלי חלב, אנא קחי פרוביוטיקה, דיסת שבולת שועל עם מים יכולה לעזור, אם המיחושים לא עוברים אנא בקשי הפניה לגסטרואנטרולוג. בקשי מהרופאה לשלוח אותך לברור לגבי רגישות לתרופות, כמו כן ניתן לפנות לדיאטניות שמתמחות בבעיות גסטרואנטרולוגיות, אך לבד מהדסה איני יודעת היכן למצוא אותן.
המון בריאות
מיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?