תופעות לוואי מהפרבסטטין 20

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לוואי מהפרבסטטין 20
    אישה
    06/11/2007

מיזה 3 שבועות אני מקבלת פרבסטטין 20 מ"ג. אינני יודעת אם זה מיזה. התחילו לי כאבי תופת בפרקי הירכיים והירכיים עצמם. לקחתי אמש בלילה כדור שנקרא היבופן 400 שבעלי קיבל בעבר בשל כאבי ברכיים, וזה עזר לי עד הבוקר. ובערב שוב כאבי תופת. האם זה פיתרון לקחת כדורים נגד כאבים? האם כדאי לבקש הפנייה לרופא אורטופד לראות או לעשות צילום ירכיים ופרקי ירכיים לפני שאחליט סופית שזה מהכדור?, יש לי כאבי שרירים, וכאילו תפוסים, אני מקבלת בשביל להוריד את רמת הכלורסטרול בדם. בהתחלה קיבלתי סימבסטטין 20 וזה עשה לי רע מאד, והרופא החליף לי לפרבסטטין 10 ולא היה מרוצה מההורדה של הכלורסטרול והכאבים היו חלשים יותר, ועכשיו שהעלה לי ל-20 ממש כאבים חזקים, מה עושים האם זה מהכדור ואם כן מדוע זה גורם לכאבים? האם כדאי בכלל להפסיק ולא לקחת יותר כדור להורדת כלורסטרול ויהיה מה שיהיה, מדוע לסבול מכאבים??? תודה וסליחה על המגילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פרבסטטין

ניצן פרימור
    08/11/2007

סבירות גבוהה שמדובר בתופעת לוואי לפרבסטטין.
    עלייך לשוב לרופא ולשקול מעבר לתכשירים אחרים שאינם גורמים לתופעות אלו (כמו EZETROL ).
    ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו