נטילת אוגמנטין +קרין 500

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטילת אוגמנטין +קרין 500
    יואל
    12/07/2010

שלום רב
    חליתי בדלקת ריאות ,התחלתי טיפול אנטיביוטי באוגמנטין 875MG+קרין 500
    הרוקח אמר אחרי אוכל ,רופםא המשפחה אצר את הקארין לפני ואוגמנטין אחרי
    פעמיים ביום 2 כדורים,מאז שהתחלתי לקחת את הכדור ,יש לי טעם מוזר ביותר בפה
    טעם מר שלא עוזב אותי
    כתוצאה מבליעת הכדורים,כיצד ניתן לנטרל את הטעם הזה
    והאם זה סוג של תופעת לוואי

אודה לכם תגובתכם המהירה
    יואל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נטילת אוגמנטין +קרין 500

הוספת תגובה

• תופעות לוואי.

אילן ללבניקוב
    13/07/2010

יואל שלום רב,

תופעת הלוואי השכיחה ביותר של תרופה זו(אוגמנטין), היא שלשולים ובחילה. בכדי להפחית את הסיכוי לתופעות לוואי אלו, וגם בכדי להגביר את ספיגת התרופה מומלץ לקחת את התרופה עם האוכל. לא ידוע לי על תופעה של טעם מר מהתרופה, אלא אם כן יש בעיות בספיגתה במערכת העיכול ואז ייתכן והיא תגרום לטעם מר בפה וכך גם לגבי הקרין. ניתן לקחת את 2 הסוגים לאחר הארוחה, בעיקר אם אתה מציין שיש לך תופעות לוואי. אם זה לא עובר ועדיין מציק לך תוכל לגשת לרופא המטפל ולהיוועץ בו לגבי כך. לניטרול הטעם הזה ניתן להשתמש במי פה על בסיס טבעי המעניקים לחות וטעם טוב בפה לאוך זמן כמו למשל הפרודונטקס - מי פה. או על ידי גומי לעיסה בטעמים או סוכריות טעימות,
    ניתן בהחלט לסייע לך גם בדרך טבעית על ידי תזונה נכונה לחיזוק מערכת החיסון וצמחי מרפא אשר מונעים את הדלקות ומחזקים את הגוף בצורה טובה ויעילה וללא כל תופעות לוואי, אשמח לעמוד לרשותך,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו