כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות
    מורן
    19/07/2010

אני חדשה בכל הקטע של גלולות שהתחלתי לקחת להקל על כאבי מחזור ועדיין יש לי כמה שאלות אחת שממש מפריעה לי אם אני למשל לוקחת גלולות קבוע יום אחרי יום בשעה קבועה (איך שהתזכורת מצלצלת אני ישר לוקחת) ואני רוצה לדעת אם אני בטעות לקחתי שעתיים אחרי שהתזכורת צלצלה זה ממש נורא?
    דבר שני כבר בהתחלה בהתחלה המחזור יהיה פחות כואב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

• כאבי מחזור וגלולות.

אילן ללבניקוב
    19/07/2010

מורן שלום,

זה לא נורא אם לקחת קצת אחרי הזמן או שעתיים אחרי אבל חשוב שלא תשכחי לקח בכל יום את הגלולה. לגבי ההשפעה שלה זה מאוד אינדיבידואלי ואישי ולכן קצת קשה לומר איך היא תשפיע עליך, אני מקוה שתרגישי שיפור תוך זמן קצר,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה למורן

שירית
    19/07/2010

היי מורן, כתבת שיש לך צילצול שמזכיר לך לקחת גלולה, איזה צלצול זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזכירון.

אילן ללבניקוב
    20/07/2010

שירית שלום,

יש עכשיו אתר חדש ששולח כל יום תזכורת sms ללקיחת גלולה בשעה הנוחה לכל אחת.

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון

מורן
    20/07/2010

לא כתבת איזה גלולות את לוקחת אבל באתר של הגלולות שאני לוקחת- פליים, יש כמו שאילן ללבניקוב כתב מזכירונט, את פשוט מכניסה מספר שרשום לך על החפיסה ומקבלת תזכורת ב SMS כל יום בשעה קבועה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו