מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדורי הרגעהנאיה19/07/2010
אני בת 22 נשואה ויש לי ילד, אני אישה מאוד עצבנית וגם בעלי בתקופה אחרונה אנחנו רבים הרבה ואף אחד לא מתפשר לשני, בחברה שלי מקובל שהאישה היא זאת שצריכה לוותר, ואני לא יכולה לעשות את זה, אם אנחנו ממשיכים כך אנחנו בהחלט מתגרשים ואני לא רוצה להתגרש, בנוסף לכך יש עלי לחץ מצד הוריי ומצד הורים שלי על כל מיני דברים שקשורים לבעלי ולכן, רציתי לשאול אם יש כדורי הרגעה שאני יכולה לקחת כל פעם שאני מתעצבנת כדי לשמור על רמת שיחה נורמליתי, אני רוצה שתמליצו לי על תרופה ללא מרשם , בבקשה להחזיר תשובה בהקדם כי אם אני ממשיכה כך אני אתמוטט,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ.
אילן ללבניקוב20/07/2010נאיה שלום,
קודם כל שתדעי שלכל דבר יש פתרון וגם אם המצב נראה קשה עדיין ניתן לעשות משהו בכדי לשפר אותו מבחינה פיזית ונפשית והכי חשוב לא לוותר אף פעם בקלות, כיוון שבכל אחד מאיתנו יש את הכוח והידע לעשות את מה שדרוש כדי להתגבר על הקשיים אם רק נאמין בעצמנו.
הייתי ממליץ לך לפנות ליעוץ הנקרא איזון גוף-נפש אצל נטורופט מומחה לכך, זוהי שיטה מצוינת הכוללת דמיון מודרך, הרפיה ומדיטציה והיא תעזור לך מאוד להוריד את רמות המתח אצלך לרמות סבירות כדי שלא תתישי את מערכת העצבים שלך ותשמרי על שלוות נפש.
אני ממליץ לך על טיפות הנקראות סטרס סטופ של חב' טינקטורה טק, לוקחים 20 טיפות 3 פעמים ביום להרגעה בקצת מים. אם את נכנסת למצבי מתח במהלך היום את יכולה לקחת 20 טיפות במקרה הצורך והן יעזרו לך להירגע בצורה טבעית.
בכל מקרה, הכי חשוב זה לדבר ולהאמין בעצמך ולדעת שבכל דבר בחיים יש נקודת אור שממנה אפשר רק לצמוח ולהתפתח והדברים בסופו של דבר מסתדרים על הצד הטוב ביותר,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?