מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בקשר לכדורים שקניתימתן19/07/2010
היי אני מתן בן 24 ומתאמן כ חצי שנה בחדר כושר לאחר שראיתי שאין יותר מידי תוצאות היתעניינתי בסטרואידים באינטרנט ומצאתי איזה בחור שמוכר קניתי 300 כדור והוא אמר לי לקחת כול יום 5 כדורים וזה מה שאני עושה כול 3 שעות אני לוקח כדור עד 5 ביום ואין לי מושג מה זה הכדור תוכלו לעזור לי בבקשה צירפתי תמונה של הכדור זה כדור בצבע לבן ויש עליו ציור של משולש אנ ימאוד מודה לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות.
אילן ללבניקוב20/07/2010מתן שלום,
אני לא ממליץ כלל וכלל לרכוש תרופות דרך האינטרנט ובטח שלא כאשר אינך יודע מה הכדור מכיל, מי היצרן שלו ובאילו תנאים הוא נשמר כיוון שיכולות להיות לכך השלכות חמורות מאוד לגבי תופעות הלוואי והשפעת התרופה על הגוף. אני תמיד ממליץ לרכוש תרופות וצמחי מרפא בבתי מרקחת ו/או בבתי טבע נבחרים שבהם ידוע מי היצרן, מה המרכיבים ויש אחריות לגבי המוצר והשפעתו. לא ניתן לדעת כלל מה הכדו שצינת מכיל ובטח שלא על ידי התמונה שלו.
ניתן לסייע לך בחיזוק הגוף והחזרת הויטמינים והמינרלים לשרירים בצורה טבעית על ידי צמחי מרפא אשר מחזקים מאוד את הגוף מבחינה פיזית ואנרגטית,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אילן
מתן20/07/2010אני מודה לך על ההתייחסות לפנייה ותוכל לומר לי אילו מרכבים טבעיים אני יכול להשתמש בהם ויש להם תוצאות מהירות אני מאוד רוצה לעלות במשקל ולבנות שרירים תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץ טבעי.
אילן ללבניקוב22/07/2010מתן שלום,
ראשית כל, הייתי מליץ לך להגיע לקליניקה לצורך איבחון נטורופטי ולאחריו ניתן יהיה לדעת מה חסר לגופך כדי לעלות במסת השריר(ויטמינים, מינרלים וחומצות אמינו), כמו כן, אוכל להרכיב לך פורמולות צמחי מרפא ייחודיות אשר מסייעות רבות בחיזוק הגוף מבחינה פיזית כמו גם הגדלת הכח האנרגטי ועלייה במסת השריר בצורה מבוקרת והדרגתית תוך המלצות על תזונה נכונה. יש להתאים לכל מטופל את התזונה המתאימה לו ביותר וצמחי המרפא שיעזרו לך לבנות את השרירים ללא תופעות לוואי,
שבת נהדרת,
אילו ללבניקוב,
רוקח ונטורופט מומחה,
מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לקליניקה
מתן23/07/2010היי אילן אני מאוד השמח להגיע לקליניקה יחד עם זאת יש בפתח תקווה?
תוכל לתת לי כתובת ואת כול הפרטים
תודה ושבת שלוםם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץ נטורופטי.
אילן ללבניקוב23/07/2010מתן שלום,
תוכל ליצור עמי קשר בטלפון ואשמח לספק לך את כל הפרטים לגבי היעוץ הנטורופטי וכתובת הקליניקה שלי,
שבת נהדרת,
אילן ללבניקוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?