ציפרופלוקסצין וכאב ברגל ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרופלוקסצין וכאב ברגל ימין
    איציק
    19/07/2010

אני משתמש כבר שבועיים שלושה באנט' ציפורולקסצין, והתחלתי בשבוע האחרון להרגיש כאילו הרגל שלי הימנית כואבת, כאילו מרגיש הרדמות ודלקת פנימית, שאין לי מושג מאין הגיעה. אני סובל מדלקת באשך (אפידידמיטיס). האם עליי להפסיק מיידית את האנט'?
    יכול להיות שזה מזה, שלא יהיה לי סיבוכים מכך.

*יש לציין שבשבוע האחרון פלוס הייתי מאוד לחוץ ומודאג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יעוץ.

אילן ללבניקוב
    20/07/2010

איציק שלום,

היית ממליץ לך בכדי להסיר דאגות מלבך ולישון בשקט לפנות לרופא המטפל שיבדוק אותך ורק אז ניתן יהיה לדעת מה גורם לך לכאבים הללו,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי אצל הרופא

איציק
    21/07/2010

עכשיו הסברתי לו שהכאבים הם מהגב, שמבחינת הרופא הוקרנו לכיוון הרגל.
    הוא נתן לי אתופן 400 מ"ג כדור אחד ביום בנוסף לציפרופלוקסצין.

הרוקח אומר שאין עם זה בעיה והאתופן הינו מקבוצת ה-NASID, שזה גם טוב לדלקות הבנתי? כלומר לדלקת האשך?

משום מה ביממה האחרונה אני חש כאבים בצד שמאל מעל הבטן העליונה מאמש בלילה, לאחר ארוחת ערב ונטילת האנט' ציפרו... הכאבים הם גם בבוקר שהתעוררתי,
    הבנתי שרצוי לעשות בדיקת תפקודי כליות וקיבה לאחר השימוש באנט', לגשת שוב לרופא בשביל הכאבים הנ"ל או לחכות עם זה?

בתודה ויום טוב,
    איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעוץ.

אילן ללבניקוב
    22/07/2010

איציק שלום,

האתופן משמש לשיכוך כאבים חזקים ולטיפול בדלקות ולכן זה עשוי לעזור לך בדלקת שציינת. זהו כדור שצריך לקחת לאחר הארוחה בלבד ולשתות הרבה מים כדי למנוע תופעות לוואי שלו. ייתכן וגם האנטיביוטיקה גרומת לך לתופעות לוואי ולכן רצוי לשתות מים אף יותר בכדי לפנות את התרופה מהגוף.
    הייתי ממליץ לך לפנות לרופא המטפל שיבדוק זאת בעצמו,

שבת נהדרת,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו