מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי בעיה בנשירת שיעראורן20/07/2010
אני מתקרב לגיל 30 תמיד היתה לי נשירה בגיל 18 היא התמתנה תמיד הייתי רואה שערות על הכרית או במקלחת אך שיערי תמיד היה מלא ללא מפרצים ממש שיער מלא....השתמשתי 3 שנים בפרופסיה לא בדיוק יודע אם עזר או לא השיער נשאר במצבו הרגיל.....לאחר התקופה עקב תופעות לוואי _בעיות זיקפה) נאלצתי להפסיק את השימוש בה ועברתי למינוקסידיל....האמת שבחצי שנה הראשונה של השימוש השיער לא היה חזק יותר ומלא יותר מאי פעם...אך כמו כל הדברים הטובים בחיים גם זה ניגמר ההשפעה שלו נחלשה די מהר....התחלתי להשתמש בתוספים טבעיים.....רוטס HR..אומגה 3....ודקל ננסי....נראה דווקא שהדקל עושה איזושהי עבודה בהפסקת הנשירה אבל כאילו שהגוף לא מוכן שאני אעצור את הנשירה גם כאן נכנסה בעיה....כאבי בטן איומים.....לקח לי די הרבה זמן להבין שהכאבים הם מהדקל הננסי...הייתי רוצה להמשיך את השימוש בדקל אבל כאבי הבטן חזקים בצורה קיצונית אשמח לשמוע הצעות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיזוק שורשי השיער.
אילן ללבניקוב20/07/2010אורן שלום רב,
ניתן בהחלט לסייע לך לשמור על שיער בריא ומלא חיוניות כמו גם לחזק את שורשי השיער בצורה טבעית על ידי שמפו אורגני המכיל צמחי מרפא(מרווה, רוזמרין וסרפד) ופורמולות צמחי מרפא ייחודיות אשר מסייעים מאוד בהחזרת הויטמינים והמינרלים לשיער ומניעת נשירה.
צמח מאוד יעיל למניעת וטיפול בנשירת שיער הינו צמח הרוזמרין. ניתן לרכוש שמן רוזמרין ולערבב כמה טיפות עם שמן בסיס (שמן שקדים או שמשם) ולעסות את הראש אחת לכמה ימים. העיסוי חשוב מאוד להזרמת הדם בקרקפת. מומלץ להשאיר את השמן כמה שיותר זמן ואח"כ לחפוף.
הייתי ממליץ לך להגיע ליעוץ נטורופטי ועל ידי כך אוכל לדעת בוודאות מה גורם לך לנשירה(אם זה חוסר בויטמינים ומינרלים חיוניים כמו אבץ, ויטמין B6 וכדומה, או שזו בעיה של זרימת הדם לקרקפת וחוסר חמצן ואנטי אוקסידנטים אחרים), ולאחר מכן ניתן יהיה להתאים לך תזונה מיוחדת למניעת נשירה ולחיזוק השיער וצמחי מרפא מצוינים שישמרו לך על שיער חזק ובריא לאורך שנים,
שבוע טוב ובריא,
אילן ללבניקוב,
רוקח ונטורופט מומחה,
מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)