תרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופות
    סוזן
    02/08/2010

שלום.רציתי לדעת מהו זמן ההשפעה המקסימלי של תרופות,כלומר מתי הם מתנקות סופית מהגוף.
    אני שואלת בעיקר על שלוש תרופות -טרמדקס ,פרפנן ומירו.תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופות

הוספת תגובה

• תרופות.

אילן ללבניקוב
    03/08/2010

גונן שלום רב,

לגבי זמן ההשפעה והפינוי מהגוף, זה תלוי בגורמים רבים ובהם גם המצב הפיזי של המטופל(פירוק, ספיגה ופינוי מהכליות וכדומה) ולכן קצת קשה לומר זאת באופן כולל ויש להיוועץ ברופא המטפל בכדי לדעת זאת במדויק, אחרי הכל לכל אחד יש את המבנה הפיזי והביוכימי שלו ויש להתייחס לכל מטופל לפי מצבו.

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל

סוזן
    11/08/2010

זה הגיוני שאני מרגישה את ההשפעה של התרופות עוד אחרי כמה חודשים מאז הפסקתם?
    אני מדברת בעיקר על התופעות הלוואי הרעות של הפרפנן.
    בשנה האחרונה אני שמתי לב גם לכך שלתרופות בכלל לוקח יותר זמן עד שהם משפיעות עלי.אפילו תרופות שאמורות להשפיע מידית(במציצה למשל).
    ממה זה יכול לנבוע?
    אני יציין שתפקודי הכליות שלי בסדר בבדיקות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופות.

אילן ללבניקוב
    12/08/2010

שלום רב,

הייתי ממליץ לך לפנות לרופא המטפל שיבדוק זאת, לא ניתן לענות על כך בלי לדעת יותר פרטים,

שבת נהדרת,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו