נוביטרופן להזעה-לבטים קשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוביטרופן להזעה-לבטים קשים
    אברהם
    09/08/2010

בימים האחרונים התחלתי להשתמש בתרופה לאחר המלצת רופא וכתגובה להזעת יתר. התרופהבמקור נועדה לבעיות בשלפוחית השתן אך אחד מהתופעות לוואי שלה היא שהיא מעכבת אצטילכולין(מסתבר שזה אנזים שגורם להזעה). סה"כ אני מרוצה מהתוצאה,אני משתמש בכדור 5מ"ג כ3-4 פעמים ביום.
    התופעות לוואי נסבלות בהחלט.

החשש שלי הוא פחד מנזק בטווח הארוך. רשום בעלון התרופה כי לא ידוע על נזק שכזה. אבל לאחר בירור על מרכיבי התרופה ראיתי שהיא יכולה להשפיע על תפקודי המוח, ושאר מרעין בישין.

אני בחור כבן 20 פעיל גופנית ובבריאות טובה. אני ממש מתלבט אם להמשיך את התרופה. מצד אחד סוף סוף היא פותרת לי בעיה שסבלתי ממנה שנים רבות שהיא הזעת היתר, ובאמת שאין מרוצה ממני מהתוצאות. מצד שני אני ממש מפחד ממשהו שיכול לקרות עקב שימוש בטווח ארוך.

אשמח להסברים,ואולי אפילו המלצות לתרופות דומות בעלות אותה פעולה של ייבוש העור

בתודה מראש ולילה טוב שיהיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה -נוביטרופן

צחי אשרוב
    09/08/2010

שלום אברהם

לא נמצא מידע לגבי שימוש ממושך בתרופה.

ידועות לנו תופעות אנטיכולינרגיות במערכת העצבים :בלבול,ישנוניות והלוצינציות.

יש לעקוב אחר התופעות האלו במשך החודשים הבאים,ולשקול את לקיחת התרופה מול חומרת תופעות הלוואי.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה רופא נתן לך את המרשם?

אדם
    22/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו