אדרל+רמוטיב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אדרל+רמוטיב
    רשת
    14/08/2010

בני, בן 15 , בעית קשב קשה ולא אוכל בכלל.
    כך שהרטלינים הרגילים לא אפשריים בשבילו כי אז הוא יגיע לתת תזונה.
    אדרונקס עושה לו התכווצויות וסטטרה (לא ניסינו ) יקר מידי.
    כרגע הוא לוקח שני כדורים רמוטיב ביום+אדרל 20 מג.
    האם זה יכלו לגרום לנזק?
    אני חייבת תשובה כי אני מפחדשת שאני עושה לו נזק ולפעמים מהפחד לא נותנת ואז אולי עושה לו עוד יותר נשק .
    בבקשה תשובה מהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אדרל+רמוטיב

הוספת תגובה

• הצעה

שכנה
    14/08/2010

אבל דוקא תכשירים נוגדי דכאון אחרים יכולים להגביר התאבון אולי זה הפתרון בשבילו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני רוצה לדעת העם קוקטייל זה מזיק?

רשת
    14/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעוץ.

אילן ללבניקוב
    15/08/2010

שלום רב,

ככל הנראה בעית התיאבון נגרמת כתוצאה מהתרופות שהוא נוטל ולכן על ידי שילוב נכון של צמחי מרפא ניתן לתקן זאת בצורה טבעית

ניתן לסייע לו גם בנושא הריכוז וגם בנושא האכילה אך יש לעשות זאת תוך יעוץ נטורופטי בקליניקה. על ידי ת\ונה נכונה וצמחי מרפא אשר מגבירים את התיאבון ומשפרים את הריכוז והזיכרון בצורה טבעית(יש לי נסיון מצוין בכך עם מטופלים רבים), התוצאות טובות ומהירות וללא כל תופעות לוואי אך לשם כך יש להגיע ליעוץ נטורופטי אישי

הרמוטיב מכיל צמח מרפא הנקרא היפריקום והוא נועד להרגעת מתח וחרדות ולא אמור לגרום לתופעות לוואי כלשהן.

אדרל היא תרופה ל קשב וריכוז (ADHD / ADD) ממשפחת האמפתמינים. זו משפחה קרובה לריטלין אך נבדלת ממנה. התרופה נמצאת בשימוש למעלה מ 30 שנה, משתמשים בה מיליוני אנשים ונצבר ניסיון רב בטיפול בה.
    כלל תופעות הלוואי דומות לאלו של ריטלין (אם כי פחות שכיחות): כאבי בטן, אבדן תיאבון, כאבי ראש, עצבנות, הפרעות שינה, שינויי מצב רוח, סחרחורת, יובש בפה, דפיקות לב.

אשמח לעמוד לרשותך ביעוץ הנטורופטי,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו