ברונכולט פורטה לשיעול ואלטרוקסין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברונכולט פורטה לשיעול ואלטרוקסין
    הילי
    26/09/2010

היי,
    מזה כמה ימים יש לי שיעול נוראי שכבר גורם לכאבים בחלל החזה. רופאה אמרה שיש לי שפעת. (אמרה שהגרון והריאות נראים בסדר), ונתנה לי ברונכולט פורטה לשיעול. אני לוקחת אלטרוקסין לתת פעילות בלוטת התריס. שמתי לב שהדפיקות לב שלי קצת יותר מואצות אבל לא ברמה גבוהה, כלומר מרגישה קצת יותר מהיר אבל יכולה להסתדר עם זה.. השאלה האם זה בסדר ? והאם התרופה מתאימה גם לשיעול יבש וגם לשיעול עם ליחות ?
    אשמח לחוות דעתכם,
    תודה, הילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יעוץ רפואי.

אילן ללבניקוב
    03/10/2010

הילי שלום רב,

התרופה מיועדת להקלה סימפטומטית בשיעול המלווה בגודש באף או גודש בתעלת השמע בזיהום באוזניים.
    הסירופ מכיל חומר הנקרא הקודאין, אשר משכך כאבים ומדכא שיעול. משפיע לאחר 30 עד 60 דקות למשך 4 עד 8 שעות. אם את חשה בתופעות לוואי כלשהן אני ממליץ לך לפנות לרופא המטפל והיוועץ בו לגבי המשך הטיפול. ניתן כמובן לשלב בטיפול גם יעוץ נטורופטי הכולל סירופ טבעי המכיל צמחי מרפא אשר מטהרים את דרכי הנשימה ומרגיעים מהר וביעילות את כל סוגי השיעול. יש צורך גם לחזק את מערכת החיסון על ידי צמחי מרפא אשר מונעים זיהומים ודלקות גרון בצורה טבעית וללא תופעות לוואי אך יש לעשות זאת בקליניקה כיוון שצריך להתאים לך צמחי מרפא באופן אישי כדי למנוע אינטראקציה עם התרופות שאת נוטלת,

אשמח לעמוד לרשותך,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו