תכשירים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תכשירים
    רינת
    03/11/2010

יש לי בעיה קטנה עם פצעים שמופיעים לי על הפנים, ממש לא רציני אבל יש .. אני מבררת עכשיו איזה תכשירים יש ואיזה עובדים באמת ומה נחשב

תוכלו לכתוב לי תשובה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תכשירים

הוספת תגובה

• תכשירים - תגובה

אילן ללבניקוב
    04/11/2010

רינת שלום,

מנסיוני העשיר עם הרבה מטופלים הזקוקים לטיפול טבעי לבעיות העור, הטיפול המומלץ ביותר הוא על ידי שימוש חיצוני בתחליב ניקוי עמוק של חב' WELEDA הנקרא דרמה דורון, המכיל תמציות אורגניות של צמחי קלנדולה וקמומיל, ושמנים אתריים טהורים של לבנדר, תפוז, אשכולית, לימון ורוזמרין.

יש למרוח פעמים ביום רק באיזור הפצעים עם צמר גפן.

בדרך כלל מומלצת רחיצת הפנים בסבון טבעי המכיל תמציות אורגניות של צמחי קלנדולה וקמומיל בשילוב שמנים אתריים טהורים של רוזמרין, מרווה ולבנדר, התורמים לניקוי הנקבוביות ולהקלה במקרים של עור אדמומי ורגיש למגע.

ואחר כך מומלץ למרוח תחליב עור דרמדורון, המבוסס על תמציות אורגניות של פרחי קלנדולה, קמומיל ואכינציאה, הפועלות לשיפור מרקם העור בתוספת תמצית עלי הממליס ומיץ לימון המסייעים בכיווץ הנקבוביות.

הטיפול הוא חיצוני ולא פוגע בכבד כמו התרופות והתוצאות מהירות וטובות,

בהצלחה ושבת נהדרת,

אילן ללבניקוב,

רוקח ונטורופט מומחה,

מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש מלא דברים

ורד
    07/11/2010

קודם כל, אולי כדאי ללכת לרופא עור, לפעמים יש הרבה סיבות לפצעים.
    אם זה פצעי בגרות אז יש כל מיני סבונים, ומשחות ותמיסות וגם תרופות, ומה שלי אישית עזר הכי טוב עם הפצעים זה גלולות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות עוזרות לטפל באקנה???

לירז
    08/11/2010

יש לך אולי מקור מקצועי שזה כתוב בו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו